به گزارش پارس ، دکتر همایون فراست در گفت وگو با ایسنا، افزود: سفید کردن دندان (Bleaching) یک فرآیند شیمیایی است که بر روی سلول های دندان اتفاق می افتد و با نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان در لایه زیرین مینا، رنگ آن را روشن تر می کند.

متخصص و جراح دندانپزشکی اظهار کرد: استفاده از برخی داروها از جمله آنتی بیوتیک ها و تتراسیکلین ها در زمان قبل از جوانه زدن دندان های دائمی منجر به تغییر رنگ استخوان دندان های داخل فک می شود که این تیرگی با بلیچینگ برطرف می شود.

وی ادامه داد: سفید کردن دندان با دو روش بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) با قالب مخصوص و ژل هایی با غلظت کم توسط خود بیمار و بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) با غلظت بسیار بیشتر توسط دندانپزشک در مطب انجام می شود.

فراست در رابطه با دوام این نوع سفید کردن دندان، گفت: در صورت رعایت مراقبت های پس از بلیچینگ تا یک سال رنگ سفید دندان باقی می ماند ولی این سفیدی به عوامل دیگری همچون مصرف سیگار و تنباکو و یا عادت های دهانی بستگی دارد.

این متخصص دررابطه با آسیب های احتمالی این روش سفید کردن بر دندان ها، گفت: فرسایش دندان ها، تحلیل لثه، پوسیدگی و از دست دادن دندان ها در کنار حساسیت های شدید دندانی از عوارض احتمالی بلیچینگ است و بهتر است فقط در شرایط ضروری استفاده شود.