به گزارش پارس به نقل از ایسنا، این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با اعضای شورای مرکزی انجمن روزنامه نگاران زن ایران (رزا) با اشاره به برخی محدودیت های رسانه ها اظهار کرد: رسانه ای که در هنگام رفتن به چاپخانه با نظر یک مقام امنیتی اصلاح شود، دیگر نمی توان آن را رسانه دانست. اگر با این شرایط بخواهیم از افزایش تعداد رسانه ها سخن بگوییم بهتر است که بگوییم رسانه ای نداریم.

وی با طرح این پرسش که" در مقطع فعلی چند نشریه مستقل داریم که حرف دل مردم را بزند؟ " گفت: رسانه ها باید به نقد جدی فعالیت‎ ها و روند مسائل کشور بپردازند و برای حل مشکلات راه حل ارائه دهند. اگر مسئولان اجازه نقد جدی می دادند، به وضع فعلی مبتلا نبودیم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود که به آزادی در شئون مختلف اعتقاد داشت. با این رویکرد نباید فضای دانشگاه های ما به گونه ای باشد که دانشجو برای بیان مطالباتش با لکنت زبان روبه رو شود و استاد نسبت به پیگیری مطالبات و مسائل صنفی خود بی تفاوت و بی انگیزه شود.

عارف با بیان اینکه" باید کشور را به جایگاهی که در قانون اساسی مطرح شده است برسانیم" ، گفت: قانون اساسی ظرفیت های زیادی دارد که از آنها استفاده نکرده ایم. حرفهای خوبی درباره قانون اساسی می زنیم اما به مرحله اجرا که می رسیم، از ظرفیت های آن درست استفاده نمی کنیم.

معاون اول دولت اصلاحات درباره شرایط نهادهای غیردولتی و احزاب اظهار کرد: مقطع فعلی زمانی است که ما باید به سمت جامعه مدنی و ایجاد تشکل های مختلف مردم نهاد برویم. دولت ها هم باید به نظر جامعه مدنی تمکین کنند، اما این پرسش هم مطرح است که تا چه میزان در طول این سی سال به نظرات جامعه مدنی توجه کردیم؟ با کمال تاسف باید گفت نگاه دولتها به جامعه مدنی نگاهی حداقلی بوده است و باید این نگاه اصلاح شود.

وی ضمن تقدیر از حضور ارزشمند زنان در فعالیت علمی و آموزشی و پژوهشی کشور، بر نقش انجمن روزنامه نگاران زن ایران بر پیگیری مطالبات به حق زنان و تلاش جهت افزایش نرخ مشارکت آنان و ارتقاء جایگاه زنان در مدیریت های عالی و میانی کشور تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن روزنامه نگاران زن ایران (رزا) درباره امنیت رسانه های مستقل، ضرورت توجه به نهادهای صنفی و مدنی و عدم امنیت روزنامه نگاران سخن گفتند.