پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- با پایان سال 2016 رسانه ها، گروه ها و دولت ها برای نمایش عملکرد خود آمارهایی ارائه مینمایند. مقاومت فلسطین در زمره آنانی است که به ارائه آمار برای نشان دادن عملکرد خود پرداخته است.

1- شهدای انتفاضه سوم : 134

این رقم، تهداد شهدایی است که در سال 2016 در طول انتفاضه سوم به شهادت رسیده اند که 34 تن ار آنان کودک و ده نفر از آنان زن بوده اند.

با اضافه شدن این رقم، شهدای انتفاضه سوم به 267 تن رسید.

2- شهدای قسام: 29

گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی حماس، در بیانیه ای اعلام کرد در سال 2016، 29 نفر از رزمندگان رسمی این ارگان به شهادت رسیده اند.

21 مبارز در داخل تونل ها بر اثر ریزش  یا آب گرفتگی تونل

2 مبارز در میدان آموزش

یک مبارز در جریان درگیری مسلحانه

یک مبارز حین خنثی کردن مواد منفجره باقی مانده  از ارتش صهیونیستی در غزه

یک مبارز بر اثر شدت جراحات وارده در جنگ اخیر

مبارز در جریان نگهبانی در مرزها

و آخرین شهید القسام هم محمد الزواری، طراح پهپادهای حماس است که در تونس ترور شد.

 3- شهدای سرایا القدس: 9 نفر

یگان های نظامی سرایا القدس وابسته به جهاد اسلامی فلسطین در اطلاعیه ای تعداد شهدای خود را در سال 2016 ،‌ نه نفر اعلام کرد.

دو نفر از  فرماندهان تیپ شمالی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی

یک نفر بر اثر جراحات ناشی از جنگ اخیر

یک نفر در پی عملیات در شهرک های اشغالی

دونفر در حین انجام عملیات در خان یونس

به واسطه انتفاضه سوم و غوغای جوانان فلسطینی در این سال، ما شاهد یک روند مقاومتی متفاوت و امیدوار کننده در فلسطین بودیم. در سال 2016 آمار بالای شهدای کرانه باختری نشان دهنده روندی جدید در این قسمت از فلسطین مظلوم است.

کرانه باختری پس از سال ها برای حمایت از قدس به پاخواست، اما این اتفاق در سایه تحولات منطقه به حاشیه رفت و در رسانه ها دیده نشد...

با آزادی حلب و احتمالا در ماههای آینده موصل، روند نابودی گروههای تروریستی چون داعش، النصره و.. مجددا پرونده فلسطین به موضوع اول جهان اسلام تبدیل خواهد شد.

با رای قاطع برخی کشورها، اسرائیل در اجرای پروژه شهرک‌سازی در زمین‌های اشغالی موسوم به زمین‌هایی از سال 1967 ناکام ماند. شورای امنیت با رای قابل توجه شهرک‌سازی صیهونیست‌ها را محکوم کرد و نکته قابل تامل این‌که  عدم مخالفت آمریکا با این رای نیز خشم و عصبانیت صهیونیست‌ها را کامل‌تر کرده است.

اعراب و رژیم صهیونیستی بارها نشان داده‌اند که تمایلی به طرح نام «فلسطین» در محافل جهانی ندارند و می‌کوشند نام این‌کشور را از تعاملات بین‌المللی و منطقه‌ای حذف‌شده القا کنند! اما رای اخیر در شورای امنیت نشان داد که فلسطین فنا ناشدنی است.

 واکنش ولی‌رضانصر - مشاور کلینتون در وزارت خارجه آمریکا، رئیس فعلی دانشکده مطالعات بین الملل جان هاپکینز – در این باره خواندنی است که نوشت علی رغم امیدهای اسرائیل و کشورهای سنی عرب، مسئله فلسطین به سرعت در حال تبدیل شدن به مسئله مرکزی سیاست خاورمیانه به جای ایران است.