آیت‌الله "محسن اراکی" دبیر‌کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عصر روز دوشنبه 14 تیر ماه در دیدار جمعی از نمایندگان اهل‌سنت و تشیع مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر، هیچ موضوعی در جهان اسلام مهم‌تر از وحدت و تقریب و مبارزه با جریان تکفیری و افراطی نیست. 

وی تأکید کرد: همه مشکلات کنونی جامعه اسلامی به شکلی با مسئله فتنه مذهبی و طائفه‌ای و قومی گره خورده است و به عبارت دیگر دشمنان در این دوره برنده‌ترین سلاحی که در برابر اسلام، انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی به کار گرفته‌اند، سلاح تفرقه و فتنه مذهبی است. 

آیت‌الله اراکی با بیان اینکه تلاش در راه تقریب، وظیفه همه نهاد‌های کشور است، اظهار داشت: همه نهاد‌ها باید در راستای تقویت تقریب و مبارزه با فتنه مذهبی قدم بردارند. 

دبیر‌کل مجمع افزود: ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی، این چنین اتحادی در جبهه دشمن را شاهد نبودیم که امروز، دشمن در دور افتاد‌ه‌ترین نقاط جهان اسلام هم در حال فتنه‌انگیزی و ایجاد اختلاف است و امواج فتنه مذهبی در همه جای جهان اسلام گسترش یافته است، بنابراین همه باید در راستای مقابله با این فتنه تلاش کنیم. 

وی تأکید کرد: هرچند پرچم مبارزه با این فتنه‌ها در دست مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی است، اما تلاش در راه تقریب و مقابله با فتنه‌های مذهبی، فقط مختص به مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیست؛ بلکه در این راه، نیازمند همکاری سایر نهاد‌ها و دستگاه‌های کشور از جمله مجلس شورای اسلامی دارد. 

آیت‌الله اراکی در ادامه این دیدار پیشنهاد کرد: فراکسیون تقریب در مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان اهل تسنن و تشیع ایجاد شود تا این فراکسیون از نهادهای مختلف کشور در راه تقویت تقریب، دیپلماسی وحدت و ایجاد امت واحده اسلامی که در قانون اساسی بر آن تأکید شده حمایت کند. 

دبیر‌کل مجمع جهانی تقریب همچنین پیشنهاد کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی ممنوعیت اهانت به مقدسات مذاهب مختلف اسلامی را در مجلس شورای مطرح کنند و آن‌ را به یک قانون در کشور تبدیل کنند. 

در ادامه این نشست، "سید یحیی رحیم‌صفوی" دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا نیز طی سخنانی، ضمن حمایت از ایجاد فراکسیون تقریب در مجلس شورای اسلامی پیشنهادهایی برای فعالیت فراکسیون تقریب در مجلس شورای اسلامی ارائه کرد. 

همچنین در این نشست، تعدادی از نمایندگان اهل سنت و تشیع مجلس شورای اسلامی، ضمن حمایت از طرح ایجاد فراکسیون تقریب در مجلس شورای اسلامی، پیشنهادهای خود را پیرامون راه‌اندازی این طرح مطرح و سخنانی نیز پیرامون ضرورت تقویت وحدت و تقریب در جهان اسلام و حمایت از فعالیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ایراد کردند. 

لازم به ذکر است در این دیدار، تعدادی از نمایندگان اهل‌سنت و تشیع مجلس شورای اسلامی، مشاورین دبیر‌کل مجمع جهانی تقریب و معاونین و مدیران مجمع جهانی تقریب حضور داشتند.