به گزارش پارس به نقل از تسنیم, مهرداد بذرپاش در جلسه علنی امروز یکشنبه ۳ آذرماه مجلس شورای اسلامی، در اخطار قانون اساسی به برخی مصاحبه های صورت گرفته در مورد گفت وگوهای ایران با اعضای گروه ۱+۵ اشاره کرد و گفت: ظریف در سخنانش گفته که تولید اورانیوم غنی شده ۵ درصد و مانند گذشته ادامه خواهد داشت، اما وزیر امورخارجه آمریکا در این مورد گفته که در شش ماه آینده ایران ذخیره ۵ درصدی خود را افزایش نمی دهد.

بذرپاش خاطرنشان کرد: در این مورد رئیس جمهور آمریکا نیز اذعان کرده که برای اولین بار توانسته ایم برنامه هسته ای ایران را متوقف کنیم و ایران از نسل بعدی سانتریفیوژها استفاده نخواهد کرد و در این روند حق غنی سازی برای ایران نیامده و" فردو" ، " اراک" و" نطنز" از این بیشتر جلو نمی رود.

وی افزود: آقای ظریف اظهاراتی عنوان کرده که فعالیت های" فردو" و" آب سنگین اراک" ادامه خواهد یافت، اما مسئولان آمریکایی اذعان دارند که فعالیت های فردو و اراک باید متوقف شود.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: جملات متعددی از سوی مسئولان ایرانی و مقامات آمریکایی شنیده می شود که مسئولان کشورمان عنوان کرده اند که پیشرفت های هسته ای متوقف نخواهد شد اما اظهارات مقامات آمریکایی عکس این مورد است، بنابراین برای آنکه همه چیز مشخص شود مسئولان تیم مذاکره کننده هر چه سریع تر سند مذاکرات را منتشر کنند و بر همه این اخبار ضدو نقیض خط بطلان بکشند.

بذرپاش اظهار داشت: با خبرهایی که به ما رسیده، تقریبا تمامی برنامه های توسعه ای هسته ای ما تعلیق شده و متوجه نشدیم که در ازای تعلیق چه چیزی دریافت کرده ایم.

وی تأکید کرد: براساس اصل ۷۷ قانون اساسی نمایندگان ملت باید موافقت نامه را تأیید کنند، لذا نام مصوبات مذاکرات هسته ای چیست؟ چرا که نمی توان آن را یک کاغذ پاره دانست.

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: ما همیشه در چنین مذاکراتی ده ها خبرنگار به کشور میزبان اعزام می کردیم. اخباری که ما دریافت می کردیم از طرف کشورهای خارجی بود، لذا مشخص نیست اعزام خبرنگاران ایرانی در این مذاکرات چه معنایی داشته و تنها ما امروز صبح چند خبر از رسانه های داخلی دریافت کردیم.

بذرپاش افزود: ما شهیدان هسته ای بسیاری تقدیم انقلاب کرده ایم. همه ما نگرانیم و مطلع شدن از مذاکرات هسته ای حق نمایندگان مجلس است. چرا باید ما از طریق خبرگزاری" رویترز" از مفاد توافقات مطلع شویم؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه به نگرانی ما افزوده حق غنی سازی ایران در مذاکرات است که ذکر نشده، در حالی که این موضوع جزو خطوط قرمز ما محسوب می شد و وزیر امورخارجه کشورمان آن را به معاهدات آژانس بین المللی هسته ای ارجاع داده که مورد قبول نمایندگان مجلس نیست و در این خصوص نگرانی هایی را ایجاد کرده است.