پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- اعتراض به وجود مجری منتقد دولت، وضعیت دکوراسیون و.. بهانه های مختلفی است که برای عدم حضور حسن روحانی برای حضور در مناظرات مطرح شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، بر همین اساس یک تیم مشاوره بهانه جدیدی را برای عدم برگزاری مناظرات یا عدم حضور رئیس جمهور در مناظرات مطرح ساختند.

در طراحی اولیه بایستی به طور جدی رسانه ملی مناظرات را تعطیل اعلام نماید مثلا نهادهای ذیربط به بهانه احتمال وجود التهاب در جامعه، با ارسال بخشنامه ای برگزاری هرگونه مناظره ممنوع شود.

در مرحله بعدی در صورتی که نتوانند مانع برگزاری شوند بایستی مناظرات به صورت زنده «نباشد». تا بتوانند نقدهای جدی که متوجه حسن روحانی می شود را در پخش مناظره با بهانه های مختلف حذف نمایند. این با توجه به شورای نظارت بر صداوسیما رخ خواهد داد که اکنون اکثریت آن در اختیار طرفداران حسن روحانی است.

گفته می شود بیشترین نگرانی از مناظرات درخصوص حضور دکتر علی زاکانی شکل گرفته است.

اما حال این سؤال مطرح می‌شود که با توجه به عملکرد دولت در بخش‌های مختلف از جمله در مسائل اقتصادی نظیر افزایش رکود و عدم بهبود کسب و کار و همچنین افزایش بیکاری چگونه و در چه مسائلی دست رئیس جمهور در مناظره‌های انتخاباتی پر خواهد بود؟

آن هم در زمانی که پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، ضربه‌ای سخت برای دولت و طرفداران آن بود.

شاید ذهن تیم رسانه‌ای رئیس جمهور و شخص روحانی نسبت به عملکرد دولت در مساله برجام خوشبین باشد که آن هم با توجه به نتیجه‌ای که با گذشت نزدیک به یک سال از آغاز اجرایی شدن برجام برای ایران و مردم ایران به دست آمده است نمی‌توان به آن دل بست و به نظر می‌رسد طعم نتیجه مناظره‌های انتخاباتی برای روحانی و تیم رسانه‌ای وی، طعم گسی داشته باشد.