به گزارش پارس ، ایسنابه نقل از شبکه خبری راشا تودی، چهار گروه ضد جنگ تظاهراتی صلح آمیز در اعتراض به استفاده از پهپادها در پایگاه هوایی" وادینگتون" در شهر" لینکلن شایر" برگزار کردند. این پهپادهای کنترل از راه دور پیشتر تنها در آمریکا مستقر بودند.

حدود چهار صد فعال صلح از شهر" لینکلن" به سمت پایگاه هوایی" وادینگتون" راهپیمایی کردند.

نیروی هوایی سلطنتی انگلیس (RAF) ، پایگاه های کنترل پهپادها را در پایگاه هوایی وادینگتون، واقع در جنوب شهر لینکلن در هفته جاری افتتاح کردند تا به طور هم زمان با پهپادهایی که در حال حاضر در پایگاه نیروی هوایی" کریچ" در" نوادا" مستقر هستند، همکاری کنند.

وزارت دفاع انگلیس در سال ۲۰۱۰ اعلام کرد، این کشور باید در راستای اجرای بازنگری استراتژیک امنیتی، این توانایی را داشته باشد تا از راه دور پهپادهای مسلح خود را از خاک خود به پرواز درآورد.

وادینگتون در حال حاضر ۱۳ اسکادران جدید دارد که در اکتبر سال ۲۰۱۲ برای این منظور تشکیل شده است و شامل ۱۰۰ پرسنل از جمله خلبان، اپراتورهای سیستم و مهندسان مربوطه است. این اسکادران در کنار یگان نوادا از راه دور پهپادهای انگلیس از جمله پهپادهای مسلح" ریپر" را کنترل می کند.

یک منبع مطلع در مصاحبه با گاردین گفت: ما نسبت به گذشته عملیات های بیشتری انجام نمی دهیم، اما با وجود اختلاف زمانی میان آمریکا، افغانستان و انگلیس، هم اکنون این امکان وجود دارد که خلبان های پایگاه هوایی وادینگتون همراه با خلبان های آمریکایی کار کنند.

انگلیس همچنان یگانی از پهپادها که اغلب شامل هواپیمای شناسایی می شود، در افغانستان در اختیار دارد. پنج پهپاد ریپر انگلیسی در این منطقه مستقر است و وزارت دفاع انگلیس قصد دارد تا تعداد آن ها را در سال جاری میلادی دو برابر کند.

معترضان نگرانی های خود را در خصوص توسعه این برنامه پهپادی انگلیس بیان کردند. واشنگتن از پهپادهای خود که تحت رهبری سازمان سیا فعالیت می کنند، با هدف کشتن شبه نظامیان مظنون استفاده می کند.

منتقدان در این خصوص می گویند که این پهپادها باعث کشته شدن تعدادی از شهروندان غیر نظامی شده اند.

مدیر برنامه ریزی این تظاهرات اعلام کرد: این پهپادها که از مناطق جنگی دور هستند، کار سیاستمداران برای انجام حملات نظامی را راحت می کنند و آن ها می توانند دستور ترورهای غیر قانونی را بدون نظارت و پاسخگویی به مردم صادر کنند. هم اکنون باید پیش از آنکه خیلی دیر شود، استفاده از این پهپادهای کشنده را ممنوع کرد.

ارتش انگلیس تاکید می کند که استفاده آن ها از پهپادها جان سربازان و شهروندان غیرنظامی را حفظ می کند و هیچ تفاوتی با هواپیماهای دارای خلبان ندارد.