به گزارش پارس، صادق زیباکلام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب اخیراً در یک نشست دانشجویی در دانشگاه کردستان گفته است: به نظر می‌رسد اقدام آقای روحانی در خصوص مطالبات مدنی صرفا این شده است که می‌گوید من فراموش نکرده‌ام و جز این اقدام دیگری انجام نداده است.

به گزارش نامه‌نیوز، او همچنین با اشاره به انتخابات آتی مجلس دهم تصریح کرده است: چون می‌دانیم که شورای نگهبان نامزدهای اصلاح‌طلب را ردصلاحیت می‌کند باید از حالا به فکر باشیم و نسبت به این عمل شورای نگهبان «اعتراض اجتماعی» بکنیم.

به نوشته، اینکه منظور صادق زیباکلام از مفهومی به نام «اعتراض اجتماعی»! چیست؟! باید شخص وی توضیح بدهد اما آنچه که با شنیدن این کلام وی در ذهن هر مخاطبی شکل می‌گیرد چیزی غیر از «اغتشاش خیابانی» و تکرار سناریوی سال ۸۸ نیست.

قبل از زیباکلام و طی هفته‌های اخیر، عدد دیگری از اصلاح‌طلبان بر ضرورت حضور مردم در خیابان‌ها برای مطالبه‌گری تأکید کرده‌اند!

سعید حجاریان چندی قبل در همین زمینه به نشریه ایران فردا گفته بود:
«همین مردم برای پاشایی به خیابان آمدند و حمایت کردند. باید برای دیگر خواسته‌ها هم فشار اجتماعی وارد کنند»!

در همین راستا، احمد پورنجاتی، فعال اصلاح‌طلب هم چندی قبل بصورت دیگری از «اغتشاش خیابانی» اسم برده و طی مصاحبه‌ای با روزنامه اعتماد گفته بود:‌ امروز نوبت نقش‌آفرینی بیشتر بدنه اجتماعی اصلاح‌طلبان است.

در این راستا باید بیان کرد که جریان سیاسی خاص، از هم‌اکنون با علم به اینکه در انتخابات آینده به دلیل ایفای نقش فعالانه در فتنه سال ۸۸ با مشکلی به نام تأیید صلاحیت برخی چهره‌های خود از سوی شورای محترم نگهبان مواجه می‌شود؛ راهبرد خاصی را در دستور کار قرار داده است.

در همین زمینه به نظر می‌رسد تأکیدات این روزهای جریان مذکور بر مفسد‌نمایی از نظام اسلامی، القای استبداد و فروپاشی اخلاقی بعنوان مقدمه‌ای برای ناآرم‌سازی مردم صورت می‌گیرد و شاید قرار است جرقه نهایی با مطالبه‌ای همچون اعتراض به ردّ صلاحیت چهره‌های جریان خاص از سوی شورای محترم نگهبان زده شود.

پیش از این و در بسته‌های قبلی گزارش تحلیلی، به تفصیل به موارد تلاش جریان خاص برای مفسدنمایی از نظام، القای استبداد و فروپاشی اخلاقی کشور پرداخته شده است.

تلاش‌های مذکور در حالی صورت می‌گیرد که معاریف اصلاح‌طلب طی ماه‌های اخیر به صراحت اعلام کرده‌اند که امیدی به پیروزی اکثریتی در انتخابات آتی ندارند و به دنبال مجلسی با تعداد کمتر اصولگرایان هستند!

بدیهیست که سناریوی فوق، قرار است به هر نحو ممکن، بیان‌کننده پیروزی اصلاح‌طلبان در یک انتخابات باشد.

اصلاح‌طلبان ۱۴ سال است که در هیچ انتخاباتی، اعم از شورای شهر، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری، موفق به کسب رأی اکثریت مردم ایران نشده‌اند.

علی یونسی، فعال اصلاح‌طلب و از مقامات دولتی اخیراً در یک همایش سیاسی از برخی تلاش‌ها برای وقوع «جنگ داخلی»! در ایران سخن گفته است!

گفتنی است اعتراضات صادق زیباکلام به رفتارهای دولت در قبال چیزهایی به نام مطالبات مدنی و حقوق شهروندی مسبوق به سابقه است.

او مدتی قبل طی یک مطلب سرگشاده در همین باره نوشته بود: قطار دفاع از حقوق شهروندی و آزادی‌های مدنی در دولت آقای روحانی اگر چه سوت‌های بلندی می‌کشد ولی چقدر سبک و خالی می‌رود

هر سخنی را به اسم فضیلت حضرت زهرا (س) قبول نکنیم!

هر کس این حدیث را به پیامبر صلی الله علیه و آله نسبت دهد دچار آشفتگی ...