لباس چیزی است که ما باید همیشه بپوشیم. بنابراین تقاضا برای خرید لباس همیشه وجود دارد و صنعت لباس همیشه یک صنعت پرسود باقی خواهد ماند. بسیاری از فروشندگان، از چندین کانال و روش مختلف برای کسب درآمد استفاده می‌کنند. این روش‌ها آسان هستند اما باید خلاقیت زیادی برای اثربخشی آن‌ها داشته باشید. در ادامه فهرستی از 7 استراتژی برای رشد فروشگاه پوشاک شما و کسب درآمد بیشتر، گردآوری شده است. این استراتژی‌ها از بررسی فروشگاه‌های پوشاک موفقی که موفقیت‌های بزرگی را تجربه کرده‌اند، به‌دست آمده‌اند.

7 استراتژی کسب درآمد از سایت فروشگاه لباس

صنعت پوشاک، بسیار بزرگ و در حال رشد است. در سطح جهان، صنعت نساجی و پوشاک بیش از سه میلیارد دلار ارزش دارد و سالانه رشدی حدود چهار درصد را تجربه می‌کند. به طور مشابه، بخش‌های بازار مانند پوشاک مردانه و زنانه نیز در حال رشد هستند و به ترتیب 14 و 12 درصد رشد سالانه را تجربه می‌کنند.

واضح است که آنچه می‌پوشیم برای ما مهم است. مارک تواین جمله‌ای به یاد ماندنی دارد که می‌گوید: " لباس انسان را می‌سازد ".

اگر در حال راه‌اندازی یک فروشگاه پوشاک جدید هستید، باید بدانید که اگرچه سود این کار زیاد است، اما متمایز شدن در آن ساده نیست!

1. مخاطب هدف خود را بشناسید

اولین قدم در بازاریابی یک فروشگاه پوشاک، این است که از خودتان بپرسید " بازار هدف من کیست؟ "

بازار هدف، گروهی از مشتریان است که شما قصد دارید محصولات خود را به آن‌ها بفروشید. وقتی بازار هدف خود را به خوبی بشناسید، قدم‌های بعدی بازاریابی خود را به درستی برمی‌دارید.

در تعریف بازار هدف، ویژگی‌های زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند؛ از جمله: محدوده سنی، جنسیت، فعالیت‌ها یا سرگرمی‌هایی که به آن‌ها علاقه دارند، گرایش‌ها و اعتقادات و اینکه چقدر سریع سبک مدهای جدید را می‌پذیرند، آیا حاضرند پول زیادی خرج کنند یا نه؟ و... .

برای مثال اگر شما فروشنده تیشرت‌های سفید باشید و روی تیشرت‌ها طرح موردنظر مشتری را چاپ کنید، باید بدانید که مشتریان شما به هویت خود اهمیت زیادی می‌دهند و از تیشرت‌های ما استفاده می‌کنند تا به دنیا نشان دهند چه کسی هستند و چه فکر و اعتقاداتی دارند.

بنابراین، پیش از شروع بازاریابی، باید تحقیقات زیادی در مورد مشتریان خود انجام دهید. البته این تحقیقات همواره باید ادامه پیدا کند. زیرا ممکن است پاسخ سوالاتی که در ابتدا پرسیده‌اید، در طول زمان با توسعه و بلوغ خط شما تغییر کند.

اگر شما مخاطب خود را به خوبی بشناسید و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید، آن‌ها نیز روی شما حساب خواهند کرد و به مشتریان ثابت شما تبدیل می‌شوند.

2. یک سایت راه‌اندازی کنید

شاید عجیب به نظر برسد، اما راه‌اندازی یک وب‌سایت می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای در فروش فروشگاه پوشاک و سئو سایت پوشاک شما داشته باشد. افراد زیادی پیش از خرید لباس موردنظرشان، در اینترنت جستجو می‌کنند. به همین دلیل، طراحی سایت پوشاک برای فروشگاه‌های فیزیکی سطح شهر، ضروریست.

داشتن یک سایت فروشگاه پوشاک ، به شما این امکان را می‌دهد تا ویترین بوتیک خود را در معرض دید افراد بسیار بیشتری قرار دهید. مشتریان هنگام بازدید از وب‌سایت شما، ردپاهای زیادی از علایق و نیازهای خود به جا می‌گذارند. شما می‌توانید از این اطلاعات برای فراهم کردن نیازهای مشتریان و در نتیجه کسب سود بیشتر، استفاده کنید.

جهت سفارش طراحی سایت پوشاک می‌توانید از الو وب کمک بگیرید. همچنین می‌توانید آموزش طراحی وب سایت را تهیه کرده و خودتان سایت‌تان را طراحی کنید.

3. از سایزبندی‌های معمول فراتر بروید

بسیاری از فروشگاه‌های پوشاک، سایزهای بزرگ را نادیده می‌گیرند. تجربه نشان داده است فروشگاه‌هایی که لباس‌های سایز بزرگ را در کنار سایزهای معمولی ارائه می‌کنند، رشد چشمگیر و فوق‌العاده‌ای را تجربه خواهند کرد. از آنجایی که چنین لباس‌هایی در اکثر فروشگاه‌ها ارائه نمی‌شود، فروش چنین لباس‌هایی یک مزیت رقابتی برای شما ایجاد می‌کند. علاوه بر این، با ارائه لباس‌های سایز بزرگ در کنار سایزهای معمولی، می‌توانید محصولات خود را متنوع‌تر کنید. این متنوع‌سازی مشتریان مختلف را جذب می‌کند و باعث می‌شود تا همه‌ مشتریان بتوانند از محصولات شما استفاده کنند.

4. به دیگران مشاوره مد دهید

مشاوره شخصی مد را به مشتریان ارائه دهید و به آن‌ها کمک کنید لباس‌هایی را انتخاب کنند که مناسب استایل و تیپ بدنی آن‌ها باشد. برای این سرویس هزینه‌ای دریافت کنید.

یک مشاور مد، در واقع یک استایلیست حرفه‌ای است. او به مشتریانی که می‌خواهند سبک و استایل منحصربه‌فرد و خاص خود را داشته باشند، کمک می‌کند. برخی از مسئولیت‌های این شغل عبارتند از:

- ارائه مشاوره مد و توصیه درباره لباس‌ها، سبک‌ها، الگوها، رنگ‌ها و پارچه‌ها

- همکاری با مشتریان برای درک نیازهای آن‌ها و تطبیق با زیبایی‌شناسی بر اساس ترجیحات هر فرد

- توصیه اقلام پوشاک و کمک به مشتریان در خرید

- تضمین رضایت مشتری با ارائه پشتیبانی و کمک به مشتریان برای حل چالش‌ها در مونتاژ لباس‌ها

5. خدمات اجاره لباس ارائه دهید

ارائه خدمات اجاره لباس برای مناسبت‌های خاص مانند عروسی یا مهمانی‌ها را در نظر بگیرید. این خدمات می‌تواند برای مشتریانی که می‌خواهند لباس‌های باکیفیت را با پرداخت هزینه کمی استفاده کنند، جذاب باشد. امکان اجاره یک لباس به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد که بتوانند از پوشاک مد روز استفاده و بدون نیاز به پرداخت هزینه بسیار بالا، لباس‌های جدید را امتحان کنند.

6. به مشتریان وفادار امتیاز دهید

به مشتریان بابت هر خرید، امتیاز ارائه دهید و باب جمع‌آوری امتیازات، به آن‌ها هدایا یا تخفیفات ویژه جایزه دهید. این استراتژی تاثیر زیادی در وفادارسازی مشتریان دارد. یک برنامه ساختاریافته برای وفادارسازی مشتریان، به تیم بازاریابی برند اجازه می‌دهد تا به طور استراتژیک با مشتریان در طول چرخه عمر خود ارتباط برقرار کنند و فرصت‌های فروش را افزایش دهند. مهم‌تر از آن، یک برنامه خوب می‌تواند نشانه‌های ضعف را تشخیص داده و با اصلاح به موقع استراتژی‌های بازاریابی، از ضرر جلوگیری کند.

7. با سایر کسب‌وکارها مشارکت کنید

با سایر کسب‌وکارها برای فراهم کردن خط لباس‌های خاص مشارکت کنید. برای مثال با شرکت‌هایی که خدمات برگزاری مراسم خاص و تشریفات را ارائه می‌دهند، برای تامین لباس‌های مخصوص مراسم مختلف با تم مورد نظر، همکاری کنید. همچنین می‌توانید با اینفلوئنسرهای رسانه‌های اجتماعی که حوزه کاری آن‌ها با با زیبایی شناختی و مخاطبان هدف برند شما مرتبط است، همکاری کنید. اینفلوئنسرها می‌توانند لباس‌های شما را برای فالوورهای خود تبلیغ کنند و با هدایت آن‌ها به فروشگاهتان، فروش را به طور بالقوه افزایش دهند.