~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا علیرضا جدایی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری ایسنا، افزود:‌ صدور این بخشنامه با گلایه برخی از فرهنگیان همراه شده است که در ارتباط با آن لازم است توضیح داده شود که این بخشنامه در راستای ابلاغ بخشنامه 24 اسفند سال 93 سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور صورت گرفته است که براساس بند یک بخشنامه سازمان مدیریت با استناد به بند 70 قانون مدیریت خدمات کشوری به صراحت آمده است:‌«آثار اعمال مدارک تحصیلی مأخوذه نسبت به مدارک تحصیلی ارائه شده در بدو استخدام کارکنان رسمی و پیمانی بالاتر در طرح طبقه بندی مشاغل قابل احتساب است».

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: به عبارت بهتر برای کارکنان زیر دیپلم به دیپلم، دیپلم به فوق دیپلم، فوق دیپلم به کارشناسی، کارشناسی به کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد به دکترا تنها یک بار ارائه مدرک تحصیلی ممکن است.

جدایی تأکید کرد:‌ این بخشنامه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی صادر شده است و تمام کارکنان دولت را شامل می‌شود و صرفاً‌ مشمول حال فرهنگیان نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر دستگاهی یا سازمانی به ارتقای بیش از یک مدرک تحصیلی برای کارکنان خود نیاز داشته باشد یا در برخی مشاغل ارتقاء نیاز باشد، چه تمهیداتی اندیشیده شده است؟ عنوان کرد: در این موارد اگر دستگاهی نیاز به ارتقای بیش از یک مدرک تحصیلی بالاتر برای کارمندان خود داشته باشد نیازمند اخذ مجوز از شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی است.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره افرادی که قبل از صدور این بخشنامه در آزمون دانشگاه‌ها شرکت کرده و پذیرفته شده‌اند وهم‌اکنون به تحصیل اشتغال دارند، افزود:‌ به منظور مساعدت به این افراد طی اطلاعیه‌ای با ادامه تحصیل آنها فارغ از ممنوعیت بیش از یک مقطع بالاتر در سال جدید موافقت شد.

جدایی درخصوص تفاوت وزارت آموزش و پرورش با سایر نهادها و لزوم بازآموزی و به روز بودن معلمان عنوان کرد:‌ با توجه به