مصطفی پوردهقان، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پارس نیوز، نسبت به روند افزایشی قیمت محصولات ایران‌خودرو پس از خصوصی‌سازی این شرکت واکنش نشان داد و گفت: متأسفانه سهامداران جدید ایران‌خودرو خصوصی‌سازی را با گران‌سازی اشتباه گرفته‌اند و گمان می‌کنند از قواعد و قوانین اقتصادی کشور جدا هستند.

وی با بیان اینکه این افراد با توجیه زیان انباشته، هر میزان که بخواهند قیمت خودرو را افزایش می‌دهند، تصریح کرد: این در حالی است که صنعت خودروسازی طی چهار دهه گذشته از حمایت‌های گسترده مردم برخوردار بوده است. مردمی که حتی با وجود کیفیت پایین خودروها و از دست رفتن جان عزیزانشان، به امید ارتقای تولید ملی و بهبود ایمنی تحمل کردند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: قرار نبود پس از پنجاه سال فعالیت، سهام دولتی خودروسازی‌ها به بخش خصوصی واگذار شود و نتیجه آن بی‌توجهی به حقوق مصرف‌کنندگان و افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها باشد.

پوردهقان با اشاره به رشد غیرمنطقی قیمت‌ها اظهار داشت: چگونه ممکن است یک خودرو ظرف سه ماه ۱۳۰ میلیون تومان افزایش قیمت پیدا کند، آن هم در شرایطی که واردات خودرو همچنان ممنوع است و مردم در تنگنای شدید اقتصادی قرار دارند؟ این وضعیت به هیچ عنوان قابل قبول نیست و کمیسیون صنایع و معادن مجلس به طور جدی به موضوع ورود خواهد کرد.

وی ادامه داد: وزرای صمت، اقتصاد و دادگستری موظف‌اند نسبت به این وضعیت پاسخگو باشند و راهکاری برای مهار آن ارائه دهند. به گفته او، اگر این روند ادامه پیدا کند، مجلس و دولت ناگزیر به سمت آزادسازی کامل واردات خودرو خواهند رفت.

نماینده مردم اردکان خاطرنشان کرد: در صورت تحقق این تصمیم، خودروسازان داخلی ناچار می‌شوند محصولات خود را با کیفیت و ایمنی بالاتر و در شرایطی رقابتی عرضه کنند تا مشخص شود آیا توان رقابت با خودروهای خارجی را دارند یا خیر.

پوردهقان در پایان تأکید کرد: مجلس اجازه نخواهد داد سیاست‌های اشتباه و افزایش‌های بی‌ضابطه قیمت، بیش از این مردم را تحت فشار قرار دهد. خودروسازان باید پاسخگوی اعتماد و حمایتی باشند که طی سال‌ها از سوی مردم دریافت کرده‌اند.