به گزارش پارس نیوز به نقل از  دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین انصاریان کارشناس دینی و استاد اخلاق به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد امیر به سخنرانی پرداخته و گفت: چشم، گوش و نیروی فهم که خداوند از آن تعبیر به قلب کرده است آثار و برکات مهم و ماندنی برای انسان دارد، البته اگر درون و برون انسان با ترک گناهان ظاهر و باطن قدرتمند شود در حد قدرت تقوایی به دیدن و شنیدن و درک بخشی از امور و حقایق پشت پرده در عالم ملکوت نایل می شود.

وی افزود: یکی از برکات برای چشم خواندن قرآن کریم از روی قرآن و نه از حفظ است، وقتی نگاه انسان به صفحات وصل می شود این نگاه در پرونده حسنات نوشته شود، در روایات اصیل آمده قاری قرآن و‌ تدبر کننده در ماه رمضان هر آیه ای را که می‌خواند به تعداد حروف آن در پرونده او ثواب یک ختم قرآن نوشته می شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه قرآن به هر حرفی که در ماه رمضان قرائت شود پاداش یک ختم قرآن دارد، عنوان کرد: هنگام قرائت کسی‌که با او ارتباط می گیریم بسیار مهم است، این نگاه کردن و خواندن ثواب عظیمی دارد.

این استاد حوزه علمیه بیان کرد: شخصی زمان رسول خدا(ص) بسیار به امیر مومنان امام علی(ع) نگاه می کرد، کسی علت را جویا شد او گفت از رسول خدا(ص) شنیدم که نگاه به صورت امیرمومنان امام علی(ع) عبادت است، نگاه او به حقایق و ارزش های امیرمومنان امام علی(ع) بود.

این استاد اخلاق ادامه داد: ثواب دیگر برای چشم نگاه کردن به صورت پدر و مادر همراه با محبت است، پروردگار عالم با اینکه رفتار و اخلاق بسیاری از والدین را قبول ندارد اما فرزندان را توصیه به احترام بر آنها می کند.

این کارشناس دینی با بیان اینکه نگاه کردن به کعبه عبادت است، ابراز کرد: در دنیا کاخ های زیادی وجود دارند که ارزش آنها از نظر مادی بیشتر از کعبه است؛ اما چون کعبه به خداوند منتسب شده باارزش شده است. خداوند فرموده کعبه خانه من است بر همین اساس به آن شرافت داده است. هر نگاهی به کعبه صدهزار حسنه در نامه عمل نوشته می‌شود و صدهزار سیئه از نامه عمل پاک می‌شود، صدهزار درجه به درجات آخرتی انسان افزوده می‌شود.

وی گفت: رسول خدا (ص) می‌فرمایند وقتی یک‌ جلسه دینی مفید برگزار می شود ۵ مسئولیت شرکت، گوش دادن، یاد گرفتن، عمل کردن و ابلاغ کردن آن به دیگران، بر عهده شما است.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان با بیان اینکه کار دیگر چشم عبرت گرفتن از پیشامدها، حوادث، زیبایی‌های عالم است،  که بداند کسی اینها را ساخته که رحمن و رحیم، علیم و ودود است. اظهار کرد: ما باید برای این همه نعمت الهی شکر باشیم، شکر نعمت به این است که در کنار هر نعمتی خدا را ببینی و نه خود نعمت را، از خداوند بخواهیم که حال شکر را به همه ما عنایت کند‌. امیر مومنان امام علی (ع)‌می‌فرمایند هیچ‌ چیز را در این عالم با چشم‌های خود نگاه نکردم مگر اینکه پیش از آن نعمت، همراه آن نعمت و پس از آن نعمت خداوند را می بینم.

این استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری در دنیا اسیر شکم، زن، مرد، مقام و ثروت هستند تنها نیروی آنها را آزاد می کند ملک‌الموت است. مومن اسیر خدا و پایبند به خدا است. زمانی که عصای موسی(ع) تبدیل به موجود زنده شد، جنبه بشری موسی(ع) او را وادار کرد که فرار کند، خطاب رسید ای موسی نترس انبیاء در کنار من نمی ترسند. جادوگران به فرعون یقین دادند که موسی(ع) را شکست می دهند، حضرت موسی(ع) چون نگاه خدا بین داشت نمی ترسید. پس از اینکه عصای موسی(ع) تبدیل به اژدها شده و مارهای جادوگران را بلعید، آنان به خدا ایمان آوردند. چشم آن ساحران درس خدابینی گرفت تا جایی که جان خود را هم در این مسیر از دست دادند.