به گزارش پارس ، ایسنا به نقل از پایگاه خبری پانورامای خاورمیانه نوشت: فرماندهان برجسته در حزب الله لبنان که در اتاق عملیات اسد مشارکت دارند، اظهار کردند: اگر آمریکا به سوریه حمله کند و نظام سوریه بتواند در چارچوب اتاق عملیات به صورت سنجیده به حمله واشنگتن پاسخ دهد، این امر بعید است که لبنان مستقیما در این درگیری ها وارد شود.

آنها در مصاحبه با روزنامه الرای العام چاپ کویت، عنوان داشتند: اگر حجم حملات به گونه ای باشد که نظام سوریه بتواند به آنها پاسخ دهد، حزب الله و دیگر کشورهای حامی مقاومت در جنگ سوریه مشارکت نخواهند کرد، اما اگر حمله آمریکا شدید باشد، آن هنگام زمین زیر پای همگان خواهد لرزید.

آنها تصریح کردند: اسرائیل با وجود اینکه اعلام کرده است که تمایل دارد توانایی سامانه ضدموشکی گنبد آهنین خود را بیازماید، اما معنای لرزیدن زمین زیر پای همگان را هم درک می کند و با توجه به کارآمدی موشک های الفاتح ۱۱۰ و اصابت دقیق آنها به هدف مورد نظر و توانایی تخریبی آنها، اسرائیل قادر نخواهد بود که میزان تلفات مالی و جانی در" غوش دان" و دیگر مناطق اسرائیل را تحمل کند.

فرماندهان حزب الله لبنان اعلام کردند: احتمالا لبنان از عملیات نظامی آمریکا علیه سوریه دور باشد چرا که همسایگی با اسرائیل از نعمت هایی است که خدا به لبنان داده است و تل آویو فرزند نازپروده آمریکا گروگانی در دست مقاومت به شمار می آید که می تواند به آن حمله کند.

آنها در خصوص دولت روسیه به عنوان شریک اصلی در جنگ کنونی با آمریکا این نکته را مطرح کردند که مسکو برخی از موشک های اس- ۳۰۰ را به سوریه تحویل داد و این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه این مساله را تکذیب کرده بود اما آنها در ارائه تمام موشک ها و جنگنده های پیشرفته و موشک های دقیق تاخیر ورزیدند و این امر شاید به این دلیل است که مسکو احتمال این گونه مداخله آمریکا را در جنگ کنونی سوریه نداده بود.

فرماندهان حزب الله عنوان داشتند: آمریکا در مقابل این تعلل روسیه با بیشترین سرعت عمل کرد و بهانه حمله را به وجود آورد و ناوها را مستقر کرد.

آنها تصریح کردند: در جریان جنگی که احتمالا چند ماه به طول می انجامد، روسیه نخواهد توانست تجهیزات نظامی به سوری تحویل دهد چرا که در آن هنگام هیچ کشتی نمی تواند به اسکله های سوریه نزدیک شود.

فرماندهان حزب الله اعلام کردند: پیشتر آمریکا و اسرائیل طرح حمله به سوریه را مطرح کرده بودند و از شواهد این امر این است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در جریان سفر اخیرش به مسکو به پوتین گفت که درصدد حمله به سوریه نیست و در امور این کشور دخالت نخواهد کرد و سپس از وی خواست موشک های S۳۰۰ را به سوریه ندهد، موشک هایی که به محض بلند شدن هواپیماهای اسرائیلی می توانند آنها را هدف قرار دهند.

آنها عنوان داشتند، نتانیاهو اعلام کرد که نیازی به بر هم خوردن توازن نظامی در منطقه نیست، اما پوتین با این درخواست نتانیاهو برای عدم ارسال این موشک ها به سوریه موافقت نکرد و وی در آن هنگام بر این باور بود که برای جلوگیری از تحریک رژیم صهیونیستی و غرب باید در اجرای قراردادهای منعقد شده با سوریه تعلل بورزد.

فرماندهان حزب الله با اشاره به اینکه چند کانتینر به سوریه تحویل داده شده و چند کانتینر دیگر در راه این کشور هستند، اظهار کردند: به دنبال تحولات اخیر و اصرار باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا برای دستیابی به ائتلافی جهت حمله به سوریه، رئیس جمهور روسیه نیز کشتی های خود را به همراه تجهیزات پیشرفته به سوریه فرستاد که پیش بینی می شود ظرف چند روز آتی وارد اسکله های سوریه شوند.