به گزارش پارس ، عماد افروغ در گفتگو با سایت خبری« شفاف» با اشاره نتایج انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: قالیباف در مناظرات انتخاباتی خود صحبت هایی مطرح کرد که نیل به آن زمان خواهد برد. وی بارها از خطر تحجر و ضرورت مبارزه با این عامل بازدارنده پیشرفت و اعتلای کشور سخن گفته است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: نفس مقابله با تحجر و اخباری‎ گری در کشور و در کنار توجه به ابعاد نظری انقلاب اسلامی امری نیست که یک شبه محقق شود و مصاف نرمی است که توان فکری بالا و هدایت شبکه‎ های اجتماعی گسترده‎ ای رابرای تاثیرگزاری در درازمدت می‎ طلبد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: ما هم اکنون با جریان‎ های مختلف افراطی چون متحجران مذهبی که خود جریانی ریشه‎ دار و عمیق در تاریخ‎ اند و یا اومانیست‎ های خداگریزی که در قالب سوسیالیسم و لیبرالیسم تصور می‎ کنند می‎ توان بدون خدا از خق انسان سخن گفت و از سویی دیگر با ترکیبی از این دو با یک انسان کشی و هیچ انگاری و تاریخی گرایی مفرطی مواجهیم که نتیجه‎ ای جز اقتدارگرایی و فاشیسم در بر ندارد.

افروغ گفت: صحبت‎ های قالیباف در مناظرات انتخاباتی، صحبت‎ های آشنایی است که نشات گرفته از اندیشه امام (ره) و از مصاف‎ های جدی امروز کشور ماست به طوری که تبیین تئوریک انقلاب اسلامی و توجه به اهداف سه گانه آزادی، عدالت و اخلاق و معنویت کاری نیست که با نتیجه یک انتخابات پیوند خورده باشد.

وی بیان کرد: انتخابات‎ ها می‎ آیند و می‎ روند اما سرنوشت این مصاف برنامه‎ ای طولانی مدت در عرصه مدنی خواهد بود و هر آنکس که حاصل این تغییر را با نتایج انتخاباتی گره بزند همان بهتر که وارد این مصاف نشود چراکه این مبارزه صبر و حوصله و خون دل خوردن‎ ها می‎ طلبد.

این جامعه شناس اظهار داشت: امیدوارم قالیباف به همان قوتی که در مدیریت اجرایی حاضر شد و کارنامه موفق، بی‏ ‎ هیاهو و بی‎ حاشیه سازی‎ های رایج و بی‎ اعتبار را از خود به جای گذاشت اکنون نیز با صبر و بردباری در عرصه این مصاف نرم سرمایه‎ گذاری کند و وقت و حوصله به خرج دهد و بسترسازی کند چرا که به تجربه‎ های وی در مدیریت اجرایی برای این مبارزه نیازمندیم.

افروغ یادآور شد: قالیباف باید از فرصت‎ هایی که در اختیارش است بهتر و بیشتر استفاده کند و نفس حضور در عرصه گفتمان انقلاب اسلامی را پیروزی خود دانسته و نباید در برابر نتیجه انتخابات که زودگذر و موقتی است عقب‎ نشینی کند.

وی در پایان تاکید کرد: چنین فردی باید بداند اصالت در جای دیگری است و این پیروزی‎ ها تمام شدنی است و افراد در جایگاه ریاست‎ جمهوری نیز می‎ آیند و می‎ روند و اما آنچه در این مصاف و مبارزات خط‎ دهنده و هدایتگر است همان رویارویی‎ های نرمی است که منجر به آگاهی بخشی مردم در افعال و کنش‎ های سیاسی‎ شان است.