سردار حسین اشتری در بیستمین گردهمایی سراسری معاونان اجتماعی استان ها و پلیس های تخصصی ناجا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه خصوصا سالروز تولد منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم از فیوضات این ماه و باقی مانده آن حض معنوی برده و خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده کنیم؛ این ایام و ماه ها زمینه تقرب انسان به درگاه حق است که باید از این فرصت ها استفاده کافی ببریم.

وی ادامه داد: خدمت برای رضای خدا و امنیت و آرامش مردم عبادتی بزرگ است و ذخیره ای برای اعمالمان در آخرت خواهد بود.

سردار اشتری ضمن قدردانی از زحمات سردار منتظرالمهدی معاون اجتماعی ناجا و همکاران وی، گفت: سال ۹۵ سال حساس و پرحجم به لحاظ مأموریت های ثابت و یا اتفاقات غیرمنتظره بود، به گونه ای که با همت همه همکاران خصوصا تلاش معاونت اجتماعی موفق شدیم  این سال را به نحو مطلوب سپری کنیم.

این مقام عالی انتظامی کشور به مأموریت های متنوع و گسترده ناجا در طول ایام سال اشاره کرد و خطاب به شرکت کنندگان این همایش گفت: رده اجتماعی در اجرای هرچه بهتر ماموریت های سازمان، نقش بسزایی دارند که به نوبه خود از زحمات شما همکاران ستادی و استانی به دلیل تلاش در اجرای مأموریت هایتان قدردانی می کنم.

سردار اشتری خاطر نشان کرد: در سال ۹۶ به دلایل مختلف حساسیت کار ما در نیروی انتظامی بسیار بالا است که به همان اندازه بایستی پیش بینی های لازم و نیز آمادگی هر چه بهتر در اجرای مأموریت ها  را داشته باشیم.

فرمانده ناجا به مأموریت این نیرو در انتخابات اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی مسئولیت امنیت انتخابات را برعهده دارد و این مهم یکی از موضوعات مورد تأکید مقام معظم رهبری است که خوشبختانه این آمادگی در ناجا وجود دارد و به حول و قوه الهی و تلاش همکارانم انتخاباتی امن ، پرشور و بانشاط و با حضور گسترده مردم برگزار و بار دیگر چون سال های گذشته برگ زرینی بر کارنامه  نظام افزوده خواهد شد.

سردار اشتری خاطر نشان کرد: باید از تمام تجارب ، ظرفیت و امکانات برای رسیدن به اهداف که همانا آرامش و امنیت بیشتر است بهره ببریم، البته در این راستا آسیب شناسی لازم انجام و معایب و محاسن آن احصاء شده و در صدد رفع معایب هستیم.

فرمانده ناجا تصریح کرد: معاونت اجتماعی ناجا در تحقق بهتر مأموریت های نیرو و انعکاس نتایج آن به جامعه نقش مهم و تأثیرگذاری دارد.

وی به نقش بسیار مهم رسانه در عصر حاضر اشاره کرد و گفت: در گذشته، نقش رسانه ها کم رنگ بود اما امروز به دلیل گستردگی و اهمیت کار آنها ، قدرت دست کسانی است که توان و ظرفیت رسانه ای بالایی دارند که این می تواند به نفع و یا ضرر جوامع بشری باشد.

فرمانده ناجا ادامه داد: رسانه ها می توانند قدرت دولت ، نهاد و کشوری را به نمایش بگذارند؛ کشورهایی که نگاه سلطه جویانه دارند از این ابراز برای رسیدن به اهداف خود بهره می برند؛ متأسفانه شاهدیم جنایات و حوادث تلخی که برای مردم کشورهای فلسطین و سوریه رخ می دهد از سوی رسانه ها به خوبی منتشر نمی شود.  

این مقام عالی انتظامی کشور ادامه داد: در اجرای مأموریت های ناجا که همانا امنیت ، آرامش و آسایش مردم است باید از  ابزار رسانه بهره برد و به اهداف ارزشمند و متعالی خود که بر اساس مدار اخلاق و اجتماعی است دست یافت.

وی به حضور گسترده ناجا در اقصی نقاط کشور اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی در حوزه خدمت رسانی به مردم در ابعاد مختلف، ده ها میلیون خدمات ارائه می دهد که هیچ سازمانی به اندازه ناجا چنین مأموریتی را بر عهده ندارد.

سردار اشتری با بیان اینکه پیشگیری اجتماعی بر اقدامات انتظامی مقدم است، گفت: از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی می توانیم بسیاری از اهداف و برنامه های این نیرو را به مردم انتقال داده و از وقوع بسیاری از  آسیب های اجتماعی پیشگیری کنیم؛ این ابزار و اعتماد مردم، سرمایه گذاری برای ناجا است .

رئیس پلیس کشور، خاطر نشان کرد: معتقدیم اقتدار به معنای آن نیست که صدا را کلفت کرده و از اسلحه استفاده کنیم هر چند در جای خود برای برخورد با هنجارشکنان این امر لازم است ؛ اقتدار نرم همانا استفاده از ظرفیت رسانه در اجرای هر چه بهتر مأموریت های نیرو است.

وی با طرح این سوال که آیا از ظرفیت رسانه ها و شبکه ها استفاده می شود؟ گفت: باید این امر مورد بررسی قرار گیرد؛ نگاه مجموعه های فرهنگی برون سازمانی نظیر صدا و سیما به نیروی انتظامی بسیار مثبت است.

فرمانده ناجا خاطر نشان کرد: زمان به سرعت می گذرد و آسیب های اجتماعی در حال افزایش است، معضلات کشور از ناحیه شبکه های اجتماعی و رسانه های معاند به صورت رگباری اضافه شده و به اعتقاد پلیس فتا هر دقیقه میلیون ها هجمه از این طریق به نظام اسلامی وارد می شود البته دستگاه های مسئول موظف هستند در این راستا  اقدامات لازم برای برخورد و مقابله با این هجمه ها را در دستور کار خود قرار دهند.

سردار اشتری به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی انتظامی از ارکان امنیت است، اشاره کرد و گفت: ناجا متولی امنیت است البته دستگاه های امنیتی دیگری نیز در این امر مسئولیت هایی را برعهده دارند.

فرمانده ناجا با اشاره به ناامنی در کشورهای پیرامونی و اقدامات گروهک های تروریستی برای ناامن کردن مرزهای کشور گفت: به لطف خداوند امنیت مطلوبی در مرزهای کشور حاکم است.

وی خطاب به معاونان اجتماعی گفت: قدرت پیشگیری در امر مقابله با آسیب های اجتماعی در دست شما است؛ قدرت اثربخشی در حوزه اجتماعی و فعالیت های مرتبط با آن بالا است که باید در این زمینه استفاده لازم را ببریم.

فرمانده ناجا استفاده از مراکز مشاوره و مددکاری در کلانتری ها را یکی از اقدامات خوب معاونت اجتماعی ناجا برشمرد و افزود: اکنون تعداد مراکز مشاوره در کلانتری های سراسر کشور به ۱۰۰۰ مرکز رسیده است؛ بیش از ۷۰درصد پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره به مصالحه منجر شده که این امر حاکی از اهمیت و ضرورت اقدامات این مراکز است.

وی به اقدامات پیشگیرانه مراکز مشاوره و مددکاری اشاره کرد و گفت: جامعه ای که دارای فرهنگ غنی اسلامی است هرگز دچار آسیب نمی شود، در برخی روستاها و محلات قدیمی که ریش سفیدان و معتمدان حضور دارند بسیاری از مشکلات اهالی محل حل و فصل می شود اما متأسفانه در برخی از محلات دیگر به دلیل عدم فقدان چنین افرادی شاهد بروز آسیب ها و معضلاتی هستیم؛ حضور ریش سفیدان، بزرگترها و معتمدان محلات در کاهش آسیب ها و معضلات بسیار موثر است .

سردار اشتری خطاب به معاونان اجتماعی سراسر کشور گفت: شناسایی نقاط ضعف و آسیب شناسی معضلات از وظایف شما به شمار می آید که بایستی اقدامات پیشگیرانه  و راهکارهای برخورد با آن حتما ارائه شود؛ در سال گذشته مأموریت های پلیس به ویژه در حوزه اجتماعی با برنامه ریزی دقیق معاونت اجتماعی صورت گرفت به گونه ای که با رصد آسیب های اجتماعی از بروز و گسترش آن جلوگیری شد.

فرمانده ناجا خاطر نشان کرد: متأسفانه انتشار آسیب ها و معضلات اجتماعی از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آن را به یک موضوع ملی تبدیل می کند که قطعا انتشار آن عواقب جبران ناپذیر به همراه دارد، لذا بایستی آگاهانه و هوشمندانه از بروز آن جلوگیری کنیم.

سردار اشتری با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: مسئولیت امنیت انتخابات برعهده ناجا است که باید خیلی خوب آن را مستندسازی کرده تا بتوانیم زحمات و تلاش های همکاران خود را در این امر نشان دهیم.

وی خاطر نشان کرد: تمامی کارکنان ناجا و خانواده های آنها در انتخابات حضوری گسترده و پرشور خواهند داشت.

این مقام عالی انتظامی کشور تصریح کرد: ما به هیچ جریان سیاسی ، فرد و گروهی وابسته نیستیم و تنها وابستگی ما به فرمانده معظم کل قوا ، رهبر و مرجع مان است.

فرمانده ناجا به موضوع معیشت کارکنان اشاره کرد و گفت: کارکنان ناجا از پاک ترین ، شریف ترین، مجاهدترین و پرکارترین نیروهایی هستند که بایستی به معیشت آنها توجه شود که در حکم انتصاب فرماندهی اینجانب به این امر اشاره شده است؛ هیئت رئیسه ناجا به جد  به دنبال ارتقاء معیشت کارکنان است و معاونت اجتماعی بایستی انتقال دهنده مطالب در بحث معیشت به کارکنان باشد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته گام های خوبی در انجام تعهدات خود نظیر عطر گل یاس، کد ۶۲ و ... برداشته ایم تصریح کرد: تیم اقتصادی قوی با مسئولیت معاون هماهنگ کننده ناجا این امر را پیگیری می کند و در تلاش هستیم تعهدات خود را تا پایان امسال انجام دهیم.

فرمانده ناجا به ۴مرحله تأمین حقوق کارکنان اشاره کرد و گفت: در بحث ارتقاء معیشت برنامه هایی را در دستور کار داریم.

سردار اشتری با اشاره به هفته نیروی انتظامی، گفت: بایستی امسال برنامه هایمان مطلوب تر و با کیفیت بیشتر از سال گذشته باشد و این را ثابت کرده ایم که ناجا با برنامه ریزی و تمرکز توانسته مأموریت های خود را در هر حوزه ای به خوبی انجام بدهد و موفقیت چشمگیری داشته باشد.