برخی از نمایندگان مجلس در خصوص اتهامات مالی حسین فریدون و قرائت نامه وی در تکذیب تذکر 466 نفر از نمایندگان به رئیس‌جمهور موضع گیری کردند و عمر تکذیبیه او را کوتاه دانسته و خواهان ورود جدی قوه قضاییه به این پرونده شدند:

حاجی دلیگانی: مستندات کافی درباره حسین فریدون وجود دارد/ عمر تکذیبیه او کوتاه است

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قرائت نامه حسین فریدون در صحن علنی مجلس در تکذیب تذکر 466 نفر از  نمایندگان به رئیس جمهور گفت: نمایندگان براساس اسناد و اطلاعات متقن تذکر مورد نظر را نوشته و امضا کرده‌اند و این اسناد و مدارک برای ارائه مهیا است و بهتر است آقای فریدون موضوعی را تکذیب نکند که بعد از مدتی صحت آن مشخص شود.

وی افزود: اسناد در مورد مسائل مطرح شده در خصوص آقای فریدون موجود است و در زمان مناسب به دستگاه‌های ذی‌ربط و به آحاد ملت ارائه خواهد شد. از بردار رئیس جمهور می‌خواهیم که در خصوص مسائل مطروحه درباره وی صادقانه رفتار کند و به گونه‌ای نباشد که بعداً از کرده خود پشیمان شود.

حاجی دلیگانی در پایان خاطرنشان کرد:‌ عمر تکذیبیه بردار رئیس جمهور چند روزی بیشتر نخواهد بود و مسائل برای همگان در خصوص آقای فریدون مشخص خواهد شد و به زودی عمر این تکذیب به پایان خواهد رسید.

آزادی‌خواه: اسناد استفاده ناصواب حسین فریدون از موقعیت و جایگاهش وجود دارد/ اسناد را به قوه قضاییه ارائه می‌کنیم

حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه حسین فریدون به رئیس مجلس در تکذیب مسائل مطرح شده در خصوص وی در تذکر 46 نفر از نماینده‌ها به رئیس جمهور گفت: اسنادی موجود است که آقای فریدون در برخی از مقوله‌هایی که نباید وارد شود وارد شده و از موقعیتی که دارد استفاده‌های ناصواب کرده که دور از انصاف و عرف است.

وی افزود: ما رئیس جمهور را رئیس جمهور کل کشور می‌دانیم و وظیفه نمایندگان این است که در مورد هر گونه خطری که حیثیت رئیس جمهور مردم را تهدید کند تذکر دهیم و این کار با هدف حفظ حیثیت رئیس جمهور و حفظ حیثیت نظام انجام می‌شود و امروز با توجه به شرایطی که برادر رئیس جمهور دارد مجلس به این مخاطره رسیده است.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس با بیان اینکه من خود جزو امضاکنندگان تذکر به رئیس جمهور در مورد آقای فریدون هستم، اظهار داشت: از انتساب آقای فریدون به آقای رئیس جمهور امروز برداشت‌هایی می‌شود که این برداشت‌ها می‌تواند ضرر و زیان بسیار زیادی را به رئیس جمهور بزند که برای هیچ یک از جریان‌های سیاسی در کشور خوشایند نبوده و نیست.

آزادیخواه در پایان خاطرنشان کرد: برخی از نمایندگان اسنادی را در مورد آقای فریدون در دست دارند که در صورت لزوم این اسناد را به قوه قضاییه ارائه می‌کنند تا مشخص شود که آقای فریدون از شخصیت رئیس جمهور برای منافع شخصی خود هزینه می‌کند که این به هیچ‌وجه به صلاح کشور نیست.

پزشکیان: مطرح کردن نام فریدون سیاسی‌کاری است/ اگر پرونده‌ای وجود دارد قوه قضائیه باید به آن رسیدگی کند

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی درباره پرونده مالی حسین فریدون دستیار ویژه و برادر حسن روحانی رئیس‌جمهور گفت: من فکر می‌کنم اگر پرونده‌ای وجود دارد قوه قضائیه باید به آن رسیدگی کند.

وی خاطرنشان کرد: در کشورهای خارج اینگونه است که قبل از این که چیزی ثابت نشود عکس و اسم متهم منتشر نمی‌شود و فقط تصویر مبهمی نشان می دهند که در دادگاه پرونده‌ای در حال رسیدگی است.

پزشکیان گفت: هنوز دادگاهی تشکیل نشده و چیزی ثابت نشده اما ما داریم آبروی شخصی را می‌ریزیم در حالی که معلوم نیست اتهامات او وارد باشد یا نه.

وی اظهار داشت: اگر پرونده‌ای وجود دارد به دادگاه ارائه دهند تا دادگاه بر اساس جرم حکم خود را صادر کند اما این که تاکنون چیزی ثابت نشده ولی می‌نشینند و در رسانه‌های همچون صدا و سیما راجع به آن صحبت می‌کنند انصاف نیست.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی مطرح کردن نام حسین فریدون از سوی برخی رسانه‌ها را سیاسی‌کاری خواند و با رد هرگونه فشار احتمالی با هدف مانع‌تراشی برای رسیدگی به پرونده وی به جهت انتساب خانوادگی و سمتی به رئیس‌جمهور گفت: آقای هاشمی‌رفسنجانی که هشت سال در این کشور رئیس‌جمهور بود نتوانست مانع محاکمه فرزندانش شود.

وی با طرح این سوال که آیا جوسازی علیه کسی و سپس محاکمه وی قضاوتی اسلامی است؟ بیان داشت: هر کس که متهم و مجرم است باید به اندازه جرمش با او برخورد شود، اما تا وقتی که جرمی ثابت نشده است نباید در رسانه‌ها مطرح شود و آبروی افراد برده شود.

پزشکیان گفت: اینها قبلاً حکم را صادر کرده‌اند و بعد می‌خواهند طرف را بازداشت کنند. آیا اصلا جرم را ثابت کرده‌اید که حکم صادر می‌کنید؟

وی با ابراز بی‌اطلاعی از در کار بودن دست‌هایی جهت جلوگیری از رسیدگی به پرونده حسین فریدون عنوان داشت: الان بدتر از بی‌عدالتی احتمالی درباره فریدون نسبت به رئیس‌جمهور انجام می‌شود و به وی توهین صورت می‌گیرد در حالی که هیچ جرمی برای برادرش اثبات نشده است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌اگر فردا حسین فریدون را محاکمه کردند و اتهامی ثابت نشد و یا کمتر از آن بود که گفتند چه کسی پاسخگوی آبروی رفته رئیس‌جمهور خواهد بود؟

وی با تأکید بر اینکه اتهام را نباید از رسانه عمومی مطرح کرد، خاطرنشان کرد:‌ دادگاه حسین فریدون را احضار و از او راجع به پرونده‌اش بازپرسی کند اما رسانه‌ها حق ندارند جوسازی سیاسی کنند.

پزشکیان گفت: عدم ملاحظه انتساب متهم به رئیس‌جمهور به معنی فحش دادن از پشت تریبون به وی نیست.

وی در پاسخ به سوالی درباره انتشار انتشار اسامی بعضی افراد منتسب به دولت به‌عنوان متهم در زمانی که هنوز اتهام‌شان ثابت نشده بود در برخی رسانه‌ها خاطرنشان کرد: این هم بد است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نقد در این باره به قوه قضائیه هم وارد است چرا که نباید قبل از سوال و جواب نظر بدهد. 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قاضی یعنی آدم بی‌طرف گفت: وقتی قاضی اعلام موضع می‌کند یعنی متهم قبل از اینکه به دادگاه برود محکوم است؛ که این انصاف نیست.