به گزارش پارس به نقل از  تسنیم، مهدی یوسف‌خانی با اشاره به دلایل افزایش قیمت اخیر مرغ، افزود: با وجود افزایش چند صد تومانی قیمت مرغ دربازار مصرف، قیمت این محصول هنوز ارزان است و باید نرخ هرکیلو گرم از این محصول به قیمت تعادلی ۷ هزار تومانی برسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران ادامه داد: ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران و حمایت از تولید پایدار قیمت این محصول را ۷ تا ۷ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرده است اما نرخ این محصول در بازار مصرف کمتر از قیمت در نظر گرفته شده است.

یوسف‌خانی با پیش بینی افزایش دوباره قیمت مرغ در ماه مبارک رمضان به دلیل بالارفتن تقاضا اظهار داشت: با افزایش تقاضا در ماه رمضان قیمت مرغ در بازار مصرف کمی افزایش می یابد اما به دلیل تولید مناسب در ماه رمضان امسال، بر خلاف شب عید بحث گرانی مرغ وجود ندارد و قیمت این محصول از ۷ هزار ۱۰۰ تا ۷ هزار ۲۰۰ تومان عبور نمی‌کند.

وی تصریح کرد: اتحادیه روز گذشته قیمت مصوب ۶۶۰۰ تومانی مرغ را با در نظر گرفتن ۵۰۰ تومان سود در هر کیلوگرم به خرده فروشی‌ها اعلام کرد اما به دلیل رقابتی که در بازار وجود دارد این نرخ در برخی خرده فروشی ها کمتر است.

کم فروشی مرغ در واحد های بدون مجوز

رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی تهران در باره تخلفات مرغ فروشی‌ها گفت: در حال حاضر موضوع گران فروشی حتی در مناطق بالایی شهر نیز مطرح نیست اما ارزان فروشی یکی از موارد رایج فروشندگان بدون مجوز اتحادیه است که برای جذب مشتری اقدام به فروش مرغ به کمتر از نرخ مصوب می‌کنند.

یوسف‌خانی اظهار داشت: به طور معمول درمواردی اقدام به برخورد با کم فروشی می‌شود که از واحد صنفی شکایت شده باشد، اما یکی از جریمه‌های معمول واحد‌های پروتئینی ناشی ازبرخوردهای بهداشتی دامپزشکی است.

وی در پایان مدعی شد: در حالی واحد های صنفی ما با جریمه‌های سنگین دامپزشکی و معدوم سازی محصولات خود رو به رومی‌شوند که دامپزشکی دستور العملی به اتحادیه برای اعلام به واحد های صنفی نداده است.