به گزارش پارس به نقل از نماینده، هنوز یک ماه از پیروزی انقلاب اسلامی نگذشته بود که خبری مانند بمب منفجر شد و مطبوعات همه درباره آن نوشتند ؛ روزنامه کیهان ۲۱ اسفند ۱۳۵۷ در گزارشی نوشت : جیم بیل معاون مرکز پژوهش های مربوط به خاورمیانه دانشگاه تگزاس که مدت ها پیش از سقوط شاه تحولات ایران را پیش بینی کرده بود در میزگردی که مجله تایم برای بررسی تحولات خاورمیانه و بخصوص ایران ترتیب داده بود انقلاب ایران را نه تنها از بابت از دست رفتن منابع غنی نفت بلکه از آن رو برای آمریکا ناگوار دانست که امکان ردیابی و جاسوسی از فعالیت های نظامی شوروی را از آمریکا سلب کرده است . وی ادامه داد این به معنای آن نیست که دولت جدید ایران به رهبری آیت الله خمینی به شوروی گرایش دارد چرا که ایران به همان اندازه ای که با غرب مخالف است با شرق و شوروی نیز زاویه دارد و به معنای واقعی کلمه غیرمتعهد است .

کیهان در گزارش خود نوشت : جیم بیل از جمله آمریکائیان نادری است که برخی از اطرافیان امام خمینی را می شناسد . او در این میزگرد از عده ای نام برد که در آمریکا تحصیل کرده و محافظه کار هستند ، مردانی که آمریکا می تواند با آنها کنار آمده و برای جریان یافتن دوباره نفت ایران به غرب از کمک آنها بهره مند شود . جیم بیل از ۸نفر از مشاوران نزدیک به امام خمینی نام برد که یا در آمریکا زندگی کرده اند و یا فرزندانشان در این کشور مشغول تحصیل هستند . وی ابراهیم یزدی و عباس امیرانتظام را از جمله این افراد دانست. ابراهیم یزدی به مدت ۱۰سال در شهر هوستون آمریکا اقامت داشت .

از این مقدمه طولانی می گذریم و به اتفاقی که اخیرا در نمایشگاه کتاب و میان وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و ابراهیم یزدی گذشته است اشاره ای می کنیم و نتیجه خود را می گیریم .

جنتی در دیدار با ابراهیم یزدی و در پاسخ به درخواست لغو ممنوعیت انتشار کتاب های نامبرده می گوید : ما از سال ۵۴ با هم دوستیم و به شما ارادت داریم.

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کسی ارادت دارد که امید آمریکا برای نفوذ در ایران بوده و شخصیت او برای دوست و دشمن هویدا است ولی از این نیز می گذریم و به نامه تاریخی حضرت روح الله به وزیر وقت کشور می رسیم .

امام خمینی در سال۱۳۶۶ در پاسخ به نامه محتشمی پور که از ایشان در رابطه با نحوه برخورد با نهضت آزادی پرسیده بودند تاکید می کنند «پرونده این نهضت و همین‌طور عملکرد آن در دولت موقت اول انقلاب شهادت می‌دهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است، و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است، و حمل به صحت اگر داشته باشد، آن است که شاید آمریکای جهانخوار را، که هرچه بدبختی ملت مظلوم ایران و سایر ملت های تحت سلطه او دارند از ستمکاری اوست، بهتر از شوروی ملحد می‌دانند. و این از اشتباهات آنها است.»

حضرت روح الله در این نامه تاریخی بعد از شمردن پاره ای از خیانت های نهضت آزادی تاکید می کنند « به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند، و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بی‌مورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تاویل های جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهک های دیگر حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان ، بیشتر و بالاتر است.»

امام خمینی در پایان نتیجه می گیرند «نتیجه آنکه نهضت به اصطلاح آزادی و افراد آن چون موجب گمراهی بسیاری از کسانی که بی‌اطلاع از مقاصد شوم آنان هستند می‌گردند، باید با آنها برخورد قاطعانه شود، و نباید رسمیت داشته باشند.»

حال یک سوال از وزیر محترم ارشاد ؛

آیا شما به کسی ارادت دارید که به فرموده امام حتی از منافقین نیز به جهت انحراف خطرناک تر و مفسد تر است ؟!
آیا شما به کسی ارادت دارید که امید آمریکا برای نفوذ در انقلاب ایران بوده است ؟!

البته چهره این افراد در همان ماه ها و سال های نخست پیروزی بر همگان عیان شده و دیگر آمریکا نیز امیدی به این نوکران سابق ندارد ولی جای تعجب است که وزیر ارشاد امروز و با گذشت بیش از سه دهه به کسانی امید بسته و به رفاقتشان افتخار می کند که مهره های سوخته ای بیش نیستند ...مهره هایی که حضرت روح الله آنان را شناخت و قبل از آن که ضربه ای کاری بر پیکر انقلاب و در خدمت به آمریکا بر این نظام وارد سازند هویتشان را فاش ساخت .