به گزارش پارس نیوز، 

در حالی که مذاکرات برای برقراری آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس طی ماه گذشته (مردادماه) شتاب بیشتری گرفته و قرار بود در ماه جاری از سر گرفته شود، اما تا کنون خبری از ادامه مذاکرات نیست.

روزنامه «الحیاة» به نقل از منابع آگاه نوشت محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان پس از اینکه طرف‌های شرکت‌کننده در مذاکرات را به توقف کمک‌های مالی به نوار غزه در صورت حصول توافق آتش‌بس تهدید کرد، این توافق را بر هم زد.

بنا به این گزارش، تشکیلات خودگردان ماهانه ۹۶ میلیون دلار به غزه می‌دهد که ۲۵ میلیون دلار آن ویژه بخش بهداشت است؛ توقف این کمک‌ها منجر به توقف کار موسسات دولتی خصوصا بیمارستان‌ها و مدارس می‌شود، تشکیلات همچنان مجوز سفر برای ساکنان نوار غزه را صادر می‌کند و در صورت توقف این موضوع هیچ کسی حق خروج از غزه را نخواهد داشت.

در ادامه این گزارش آمده است مصر رسما به تشکیلات خودگردان اعلام کرد بدون موافقت عباس درباره آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی مذاکره نخواهد کرد و اولویت اول را به پرونده آشتی خواهد داد.

تشکیلات خودگردان به قبرس و سازمان ملل اعلام کرد هر توافقی درباره بخشی از اراضی فلسطین باید میان دولت فلسطینی مورد شناسایی سازمان ملل (تشکیلات خودگردان) و طرف دیگر باشد.

الحیاة در ادامه نوشت کشوری عربی که به متن پیش‌نویس توافق آتش‌بس دست پیدا کرده، اعلام کرده این توافق شامل رفع تدریجی محاصره غزه و ایجاد گذرگاه دریایی میان غزه و قبرص می‌شود.

«صلاح البردویل» عضو دفتر سیاسی حماس پنجشنبه هفته گذشته در مصاحبه‌ای تلویزیونی تأکید کرد حماس به تلاش خود برای رفع محاصره غز ادامه خواهد داد چه عباس راضی باشد چه نباشد.

«محمود الزهار» عضو دفتر سیاسی حماس نیز به شبکه «فلسطین الیوم» گفت: مذاکرات آتش‌بس میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی تا کنون نتیجه‌ای نداشته است.