به گزارش پارس نیوز، 

حجت الاسلام قاسم قاسمی با تاکید بر این مطلب که همه بایستی برای تبدیل فرهنگ استفاده از کالای ایرانی تلاش کنند، افزود: نقش مردم در حمایت از کالای ایرانی بسیار سازنده است، مردم بایستی به این باور برسند که استفاده از کالای ایرانی در رفع بیکاری و تولید در جامعه نقش مهمی دارد.
وی با بیان اینکه مسئولان نیز بایستی ایجاد رغبت در مردم برای خرید کالای ایرانی را مورد توجه قرار دهند، اظهار کرد: دولت می تواند با در اختیار قرار دادن تسهیلات زودبازده به متولیان امر تولید، آنان را به تولید مبتنی بر اقتصاد مقاومتی تشویق کند که با این کار و با ارتقاء کیفیت تولیدات، اعتماد مردم برای خرید کالای داخلی جلب می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد رشت با بیان اینکه در زمان حاضر بسیاری از تولیدات داخلی در کشور ما قابل رقابت با تولیدات خارجی است، خاطرنشان کرد: این مهم بایستی برای مردم بیان شود تا آنان از کیفیت کالاهای ایرانی آگاهی بیشتری داشته باشند.
وی بخشنامه دولت به اداره ها مبنی بر استفاده از کالای داخلی را کار بسیار مثبتی دانست و گفت: استفاده از کالای ایرانی توسط افرادی که مردم از آنها الگوپذیری دارند نیز در فرهنگ سازی حمایت از کالای ایرانی نقش مهمی دارد.
حجت الاسلام قاسمی در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به موضوع مصرف گرایی و هزینه های غیرضروری در کشور تصریح کرد: در این رابطه نیز نیازمند فرهنگ سازی هستیم، امروز مسئله سوء مصرف تبدیل به یک چالش جدید در عرصه اقتصادی شده و برای شکوفایی اقتصاد بایستی برای رفع این مهم جدیت بیشتری انجام گیرد.
وی اضافه کرد: توجه دولت به امور رفاهی مردم، فرهنگ سازی مصرف درست و دوری از تجملگرایی با کمک رسانه ها، تبلیغ سبک زندگی اسلامی و ضرورت پرداختن به الگوی مصرف از دوران مهد کودک تا قبل از دانشگاه و پرداخت این مهم در دانشگاه ها به صورت علمی را می توان از جمله راهبردهای جلوگیری از اسراف نام برد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در بخش پایانی این مصاحبه، بومی سازی و تکیه بر منابع داخلی را از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: الگویی که رهبری برای اقتصاد مقاومتی اشاره کردند؛ در واقع رشد اقتصادی، عدالت و ثبات اقتصادی می تواند بسیاری از تهدیدهای خارجی را خنثی و تولیدات و توانمندی های داخلی را جذب و ترمیم کند.
7286 / 2007