به گزارش پارس به نقل از ایسنا، نصرالله جهانگرد اظهار کرد: در ابتدا ممکن است جلسات این شورا زود به زود برگزار شوند ولی معمولا در شوراهای این چنین زمانی که چارچوب تصویب می شود اجرا در داخل دستگاه ها انتقال پیدا می کند.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که سیاست ها در مورد وضعیت سرعت اینترنت چگونه خواهد بود پاسخ داد: اینترنت بدین شکل است که یک شبکه دسترسی در داخل کشور داریم، ظرفیت این شبکه که شبکه ملی اطلاعات داخل کشور است باید چند برابر افزایش پیدا کند. چون ۸۰ درصد نیازهای مردم از طریق سایت های داخلی برطرف می شود و معمولا ۲۰ درصد از ترافیک پهنای باند به خارج از کشور انتقال پیدا می کند که به همان نسبت باید ظرفیت را در گیت وی ها افزایش دهیم.

او ادامه داد: زیرساخت ها در حال توسعه است و معمولا شش تا هشت ماه طول می کشد که دستگاه ها نصب و در جامعه این سرویس محسوس شود. سیاست های اجرایی بر این گونه است که سرعت بالا همراه با کیفیتی خوب در چارجوب مقررات به مردم ارائه شود.

رییس سازمان فن آوری اطلاعات ایران در ادامه در مورد ارائه تسهیلات به شرکت های خصوصی گفت: وقتی یک هدف، هدف بزرگ است باید تمامی راهکارها متناسب با این سیاست تنظیم شود بنابراین نگاه ما به حل این موضوع است. در مورد واردات مقررات گمرکی، دو بخش دارد یک بخش، بخش مالی و بخش دیگر صیانت از کالاهای داخلی است. بنابراین بخشی که در رابطه با حمایت از بازار داخل شکل بگیرد باید انجام شود.

جهانگرد همچنین در رابطه با علت حضور نیافتن خود در برنامه دیروز، امروز و فردا اظهار کرد: حضور من در این برنامه قرار بود با بحث پیرامون شبکه های اجتماعی آغاز شود اما حدود یک ساعت قبل از شروع برنامه افراد تعویض شدند و موضوع جلسه به سمت فیلترینگ می رفت چون من با بحث فیلترینگ کاری ندارم و نماینده وزارتخانه در آن کمیته شخص دیگری است به همین دلیل حضور من در آن جلسه متناسب با حوزه کاری ام نبود.

معاون وزیر فن آوری اطلاعات در پایان عنوان کرد: اعتقاد من بر این است که سیاست های خرد باید توسط سیاست های کلان و سیاست های میانی تامین شود در غیر این صورت اثربخشی نخواهد داشت. در این رابطه باید برنامه ها را تصحیح کرد تا کمک شود که شغل های جدید و بازارهای جدید به وجود آید.