به گزارش پارس به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در نخستین یادواره شهدای بیمه ایران تاکید کرد: ما باید فرهنگ و هدف شهدا را نشر دهیم، باید به دیدار جانبازان گرانقدر، خانواده های معظم شهدا و آزادگان برویم و سپاسگزارشان باشیم.

وی اظهار داشت: منطق شهید منطق سوختن و روشن کردن است، منطق او دمیدن روح به اندام جامعه بشری و ارزش های انسانی و حماسه آفرینی است.

شهیدی تصریح کرد: یکی از بزرگترین وظایف همگانی حفظ و نگهداری از اهداف بزرگ و مقدس شهداست و باید بکوشیم هدفی را که شهدای بزرگوار ما دنبال می کردند و جان عزیزشان را در آن مسیر فدا کردند، دنبال کنیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: امروز تمام شوکت و عظمت کشور ما به برکت خون شهدا و فداکاری های ایثارگران است، اگر آنان در جبهه ها فداکاری نمی کردند، امروز آرامش و آسایش نداشتیم و آنان رفتند و چرخ زندگی شان از حرکت باز ایستاد تا زندگی مردم ادامه پیدا کند و هر آنچه امروز داریم به برکت آنهاست.

معاون رییس جمهوری به نقش خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در زنده نگه داشتن راه و مسیر آنان اشاره کرد و گفت: اگر در جریان نهضت عاشورا، حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) و سایر بازماندگان نبودند که پیام رسان انقلاب خونین عاشورا باشند، واقعا همان گونه ای می شد که دشمن می خواست و یادی از امام حسین (ع) و حرکتش نمی ماند، پیام رسانان کربلا کاری کردند که امروز پس از 1400 سال هنوز آن حادثه زنده است، همان طور که امام حسین (ع) و یارانش زنده هستند.

شهیدی ادامه داد: شهدا زنده هستند و همیشه شاهد و ناظر بر احوال ما هستند. شهید بزرگ ترین خدمت را به جامعه بشری کرده است. دانشمندان بسیاری اکتشافات و اختراعاتی را در راه خدمت به مردم انجام داده اند و اجر خود را دارند اما تمام این دستاوردها و تلاش های علمی در محیطی آرام و امن انجام شده که ثمره خون شهید بوده است، شهید خود سوخته و جامعه را روشن کرده است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد افزود: منطق شهید منطق سوختن و روشن کردن است، منطق او دمیدن روح به اندام جامعه بشری و ارزش های انسانی و حماسه آفرینی است، نمی توان گفت مقام شهید چیست، فقط باید گفت شهید، شهید است، اگر نمایندگان کشور ما امروز در عرصه دیپلماسی در برابر قدرت های جهان می ایستند و به اعتراف خود آنان با منطق فعالیت می کنند و از حقوق کشورمان دفاع می کنند، به برکت ارزش آفرینی های شهدا و ایثارگران است.

دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به فداکاری های جانبازان و آزادگان اشاره کرد و گفت: با هیچ وسیله مادی و دنیوی نمی توان یک روز از فداکاری جانبازی که 30 سال است روی تخت دراز کشیده است را جبران کرد، نمی توان 10 سال اسارت آزاده ها را جبران کرد، این انقلاب برای ما بسیار پرهزینه بوده و باید بکوشیم از آن پاسداری کنیم تا نزد شهدا و ایثارگران شرمنده نباشیم.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب روزی که نمایندگی خود در بنیاد را به بنده دادند، فرمودند هر جا می روی از ایثارگران و خانواده های شهدا سپاسگزاری کن زیرا نمی ت وان خدمتی انجام داد که کار آنان را جبران کند.