ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس دوازدهم، در گفت‌وگو با پارس نیوز، با اشاره به پشت پرده برجسته‌سازی فعال کردن مکانیسم ماشه توسط اروپایی‌ها، تاکید کرد که این اقدام هیچ مبنای حقوقی ندارد و نمی‌تواند علیه جمهوری اسلامی ایران مورد استفاده قرار گیرد.

وی با یادآوری خروج یکجانبه آمریکا از برجام، اظهار داشت: آمریکایی‌ها از برجام خارج شدند و اروپایی‌ها نیز تعهدات خود را اجرایی نکردند، بنابراین عملاً برجامی وجود ندارد که اروپایی‌ها بخواهند مفاد آن را اجرایی کنند.

ابوترابی افزود: غربی‌ها تنها موضوع برجام را مطرح کردند تا از حمله نظامی جلوگیری کنند، اما با تجاوز آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، دیگر مولفه‌ای برای اعمال فشار باقی نمانده است.

نماینده مردم نجف‌آبادبا اشاره به اهداف غربی‌ها در برجسته‌سازی مکانیسم ماشه گفت: «دشمن صرفاً به دنبال استفاده ابزاری از این موضوع برای افزایش فشار روانی بر مردم است.

او افزود: امروز شاهد هستیم که تحریم‌های متعددی از سوی آمریکا اعمال شده و اروپایی‌ها نیز در اجرای آنها با ایالات متحده همکاری می‌کنند، بنابراین عرصه‌ای باقی نمانده که ایران تحت تحریم یا محدودیت نباشد.

ابوترابی همچنین خطاب به مسئولان و چهره‌های اثرگذار جامعه تأکید کرد: افراد اثرگذار باید با تحلیل‌های درست و اظهارنظرهای دقیق، زمینه‌ساز نگرانی مردم نشوند، زیرا هرگونه تحلیل اشتباه در این زمینه می‌تواند به نوعی بازی در زمین دشمن تلقی شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد که فعال کردن مکانیسم ماشه توسط اروپایی‌ها تنها یک ابزار روانی است و هیچ مبنای حقوقی برای استفاده علیه جمهوری اسلامی ایران ندارد، بنابراین نباید از آن بیش از حد نگران بود.

انتهای پیام/