اصغر سلیمی ، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با پارس نیوز، اظهار داشت: بودجه کشور ما از دیرباز براساس منابع حاصل از فروش نفت بسته می‌شد، از این رو به واسطه برخی از تغییر و تحولات در عرصه سیاسی، ما ضرر و زیان‌های زیادی را در تامین منابع نفتی به خود دیده ایم.

وی با اشاره به تحریم‌های اعمال شده علیه ایران، بیان کرد: فروش نفت ما به صورت عادی انجام نشده و در بسیاری از موارد منابع نفتی فروخته شده به حساب های ما واریز نشده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از اهداف دولت و مجلس بر این اساس است که بودجه کشور به صورت حداقلی به نفت متکی باشد؛ البته در این شرایط ما باید ببینیم منابع جایگزین چه مواردی است.

سلیمی با بیان اینکه مالیات‌ها می‌توانند یکی از منابع پایدار در بودجه محسوب شوند و این مسئله در بسیاری از کشورهای دنیا پیش بینی شده است، تاکید کرد: اگر به دنبال ایجاد منابع پایدار از طریق مالیات در بودجه سالیانه هستیم باید در راستای تحقق این موضوع، جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و مودیان جدید را به درستی شناسایی کنیم.

وی با بیان اینکه مالیات ستانی نباید محدود به کارمندان و کارگران شود، بیان کرد: باید در زمینه معافیت های مالیاتی، حداقل هایی را برای اقشاری قائل باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شیوه فرارهای مالیاتی رخ داده که باید اصلاح شود، تاکید کرد: برخی از مشاغل با وجود اینکه مجهز به کارت خوان هستند اما به مشتریان خود می‌گویند که باید در ازای خدمات انجام شده به آنها پول نقد بدهند تا از این طریق از مالیات دهی فرار کنند؛ که این موارد باید به درستی اصلاح شود.