به گزارش پارس نیوز ، مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون وضعیت ایمنی قطار‌های فعال در خطوط متروی تهران اعلام کرد: ۱۷۱ رام قطار در خطوط شهری فعالیت می‌کنند. حدود ۱۳۰ رام قطار در حال حرکت هستند و ۴۰ رام قطار در حال اورهال یا تعمیرات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک هستند؛ لذا هیچ قطاری بدون کنترل فنی و با نقص ایمنی وارد خط نخواهد شد.

وی در خصوص ایمنی قطار‌ها یادآور شد: وظیفه داریم استاندارد‌ها و نکات ایمنی را بر اساس استاندارد‌های بالا رعایت کنیم تا مردم با خیال راحت از مترو استفاده کنند. هیچ قطاری بدون استاندارد‌های ایمنی وارد خط نمی‌شود.

به گفته درستی، شرکت بهره‌برداری مترو آماده همکاری و استفاده از ظرفیت دانشی شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان دانشگاه به منظور بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به شهروندان است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران درباره ورود ۶۳۰ واگن به ناوگان حمل‌ونقل ریلی گفت: در سنوات گذشته دولت ۲ هزار واگن برای کلان‌شهر‌ها به‌تناسب تعداد مسافران در هر شهر در نظر گرفته است. از این عدد به جهت حجم بالای جابه‌جایی مسافر در پایتخت، ۱۰۵۰ واگن سهمیه پایتخت و ۹۵۰ واگن متعلق به بقیه کلان‌شهرهاست.

وی افزود: در سال‌های قبل در جهت تأمین ۱۰۵۰ واگن مناقصه‌ای برگزار می‌شود که در آن ۶۳۰ واگن از تعداد مذکور به این مناقصه وارد می‌شوند. مهم‌ترین بخش قرارداد با طرف برگزیده مزایده، افزوده شدن تعداد واگن‌ها به ۷۹۱ واگن، بازشدن مسیر LC و واریز ۱۵ درصد از مبلغ کل برای آغاز عملیات اجرایی آن است که در این سال‌ها محقق نشده بود و با پیگیری‌های شهردار تهران این مبلغ تأمین شد.

درستی با اشاره به جلسات متعدد با طرف چینی برای ساخت واگن‌ها و تجهیز ناوگان تشریح کرد: بنا داریم تا اصلاحاتی را به زمان‌بندی قرارداد وارد کنیم. امیدواریم ظرف یک سال آینده، اولین واگن‌ها وارد خطوط شوند. به‌مرور سهم شرکت ایرانی در ساخت واگن‌ها افزایش یافته و آخرین واگن‌ها با مشارکت ۵۰ درصدی طرف ایرانی ساخته می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به ساعات شلوغی واختلالات احتمالی در عملکرد مترو نیز عنوان کرد: تمام ایستگاه‌ها و زمان‌های شلوغی آن‌ها را می‌دانیم. به‌تناسب اطلاعاتی که داریم زمان‌بندی حرکت قطار‌ها را تنظیم می‌کنیم. البته باید در نظر داشت که زیرساخت‌ها محدود است. تلاش می‌کنیم اختلالاتی که اتفاق می‌افتد را در کمترین زمان ممکن رفع کرده و قطار را به چرخه فعالیت بازگردانیم.