طوفان شدید در تهران تکذیب شد
یک کارشناس هواشناسی شایعات منتشر شده مبنی بر وقوع طوفان در تهران طی ساعات آینده را رد کرد.
دیروز کارشناس هواشناسی از طوفان شدید در تهران خبر داده بود. خبر وقوع طوفان در تهران تکذیب شد. اصغری گفت وقوع طوفان در تهران شایعه است.
به گزارش پارس نیوز به نقل از همشهری آنلاین، کارشناس سازمان هواشناسی با رد شایعات منتشر شده در برخی سایتها و فضای مجازی مبنی بر وقوع طوفان در تهران طی ساعات آینده، گفت: امروز و فردا شاهد وزش باد شدید در پایتخت خواهیم بود که تمیزی هوا را به دنبال خواهد داشت.
محمد اصغری افزود: از روز سه شنبه موج جدید بارشی از سمت غرب و شمالغرب وارد کشور خواهد شد که ابتدا نیمه غربی کشور و سپس سواحل دریای خزر را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
وی بیان کرد: این سامانه در روز سهشنبه به مدت یکی دو ساعت بارشهایی اندک در تهران و بارش برف در ارتفاعات را به دنبال خواهد داشت و روز چهارشنبه شمال شرق کشور را متاثر خواهد کرد و بالاخره روز پنجشنبه از نوار شرقی کشور خارج خواهد شد.
اصغری با اشاره به گرم شدن چند درجهای تهران طی روزهای اخیر، خاطرنشان کرد: از روز سهشنبه مجدد شاهد کاهش دما و بازگشت به شرایط دمایی این روزهای سال خواهیم بود.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، امروز آسمان تهران کمی تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و در برخی ساعت ها وزش باد شدید است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۱۵ و حداقل دمای آن به ۶ درجه خواهد رسید.

ارسال نظر