به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از ستاد خبری و رسانه‌ای سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛ مهدی سهل آبادی از برگزاری جلسه با شهردار و معاون حمل و نقل منطقه ۷ تهران برای کاربری پارکینگ‌های اطراف نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده پارکینگ شماره یک واقع در خیابان شهید بهشتی به سه قسمت تقسیم شده که بخشی از فضای این پارکینگ در اختیار اتوبوسرانی قرار خواهد گرفت و تعداد ۳۰۰ پارکینگ برای ناشران تعبیه شده است. همچنین بخشی از این پارکینگ برا‌ی موتورسیکلت‌ها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: پارکینگ شماره ۳ نزدیک به مترو بهشتی نیز برای تاکسی‌های تلفنی در نظر گرفته شده است. همچنین پارکینگ شماره ۶ که در تقاطع خیابان قنبرزاده و خیابان شهید بهشتی قرار دارد، به عنوان پارکینگ موتورسیکلت مورد استفاده قرار می‌گیرد. پارکینگ شماره ۲۵ نیز که در خیابان پاکستان واقع است، به عنوان پارکینگ VIP و مختص مهمانان ویژه و تردد آن‌هاست.

مدیر کمیته حراست سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عنوان کرد: همچنین پارکینگ شماره ۱۵ مصلی که در خیابان قنبرزاده قرار دارد، به دو بخش تقسیم شده است که بخشی از آن به عنوان پارکینگ ناشران و بخش دیگر به عنوان پارکینگ تاکسیرانی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

سهل‌آبادی همچنین درباره پارکینگ خبرنگاران، کارمندان و مدیران نیز گفت: پارکینگ شماره ۱۹ ، برای این عزیزان در اتوبان رسالت قرار دارد. کارت پارکینگ اصحاب رسانه از طریق مدیر ستاد خبری و رسانه‌ای نمایشگاه کتاب در اختیار خبرنگاران قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به پارکینگ‌های عمومی نمایشگاه نیز گفت: یک پارکینگ عمومی در ضلع جنوبی مصلی قرار دارد. همچنین پارکینگ عمومی گلگشت برای اتوبوس‌های بین شهری و بازدیدکنندگانی که از استان‌های دیگر برای حضور در نمایشگاه شرکت می‌کنند، در نظر گرفته شده است که در اتوبان رسالت و نزدیک به سازمان فرهنگ و ارتباطات قرار دارد.

سهل‌آبادی تصریح کرد: استفاده از پارکینگ ناشران صرفاً با برچسب پارکینگ ناشران که از طریق مدیران کمیته‌ها در اختیار ناشران قرار می‌گیرد، قابل استفاده است.

گفتنی است؛ سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/