به گزارش پارس نیوز، 

حسین پوستچی در ارتباط با بیماری کبد چرب، اظهار داشت:‌ زندگی ماشینی امروز سبب شده که این بیماری نسبت به گذشته شیوع بیشتری داشته باشد. همچنین کودکان نیز تحرک آنها کمتر شده و علیرغم اینکه نسبت به بزرگسالان متابولیسم پایه آنها و تحرک‌شان بیشتر است ولی زندگی ماشینی آنها را در مقابل کبد چرب خطرپذیر کرده است.

وی افزود: 90 درصد افرادی که اضافه وزن دارند و یا چاق هستند دچار کبد چرب می‌شوند و این رقم در ایران از آنجایی که 30 تا 50 درصد دچار این دو مشکل است، بنابر این مبتلا به کبد چرب نیز هستند.

این فلوشیپ بیماری‌های کبد اضافه کرد: کبد چرب در صورت پیشرفت تبدیل به التهاب کبد شده که هر دوی این بیماری علائم خاصی نداشته و تنها با آزمایش آنزیم‌های کبدی می‌توان متوجه ابتلا به آن شد.

زنگ خطر کبد چرب به صدا در آمد/ خطرات اضافه وزن را جدی بگیرید

پوستچی با اشاره به اینکه التهاب کبد به دلیل کبد چرب نسبت به بیماری کبد چرب شیوع کمتر و حدود 10 درصدی دارد، گفت: پیشرفت کبد چرب نسبت به هپاتیت B و C آرام‌تر بوده و کمتر به سمت فیبروز کبدی پیش‌ می‌رود ولی در آینده بار بیماری فیبروز و سیروز کبدی به علت شیوع کبد چرب افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه زنگ خطر کبد چرب در دنیا از جمله ایران به صدا درآمده،‌گفت: کم‌تحرکی و تغذیه نامناسب همچنین زیاد خوردن سه عامل اصلی ابتلا به این بیماری است. که متأسفانه در ایران قوت غالب نان، برنج، ماکارونی به طور کلی کربوهیدرات بوده که زمینه ابتلا به کبد چرب را ایجاد می‌کند.

این فلوشیپ بیماری‌های کبد گفت: 30 درصد غذاهایی که ایرانیان می‌خورند اضافه است واین اضافه خوردن در کبد و سایر ارگان‌ها ذخیره شده و عروق را نیز درگیر می‌کند به طوریکه در حال حاضر مهمترین علت مرگ و میر در ایران ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و سکته‌های قلبی است که علت اصلی آن بی‌تحرکی و چاقی به شمار می‌رود.