وردپرس: ایران اسرائیل را منزوی کرده است

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد ایران منزوی تر شده است.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران به نقل از ورد پرس ؛" کوروش ضیابری" در مقاله خود می نویسد: لفاظی های نتانیاهو علیه ایران دیگر خریداری ندارد و اتفاقات مجمع عمومی سازمان ملل نشان داد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص ایران تنهاتر از قبل شده و دروغ های او دیگر شنونده ای ندارد.
در این مقاله آمده است: نتانیاهو پس از آن سخنرانی مضحک در سازمان ملل و نشان دادن نقاشی کودکانه بمب به سران جهان در سال ۲۰۱۲، با تکرار طوطی وار کلمات هذیان گونه در مورد برنامه هسته ای ایران و دکتر روحانی در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر خود را مضحکه دنیا کرد.
نتانیاهو روحانی را گرگی در لباس میش توصیف کرد و تقریبا تمام سخنرانی کسل کننده و بی ثمر خود را به اظهارات حسن روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل اختصاص داد. به نظر می رسید این هوچی اسرائیلی قبل از آمدن به نیویورک چیزی برای گفتن آماده نکرده و فقط سخنرانی دکتر روحانی را زیر نظر داشته و سرگرم ساختن جوابیه هایی برای آن بوده است.
نتانیاهو مدعی شد در سه سال گذشته ایران در پنج قاره جهان دست به حملات تروریستی زده و یا دستور انجام چنین حملاتی را صادر کرده است. . هیچ کس در آنجا نبود که این فرد دیوانه را به چالش بکشد و از او سئوال کند بابت این اتهامات دیوانه وار خود سند و مدرک ارائه کند.
حقیقت تلخ اینجاست که از زمان تولد نامیمون رژیم اسرائیل در سال ۱۹۴۸ هزاران فلسطینی توسط این رژیم آدمکش به قتل رسیده اند و با این وجود نخست وزیر این رژیم مدعی است ایران حامی تروریسم است. طبق اعلام پروژه آمارهای درگیری های خاورمیانه" ای سی تی" ، فقط در انتفاضه دوم که از ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۰شروع شد و تا ۸فوریه ۲۰۰۵ به طول انجامید بیش از ۱۳۰۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شدند.
رژیم صهیونیستی به خاطر این جنایات علیه بشریت مورد بازخواست قرار نگرفت اما چه کسی می تواند تصور کند اگر ایران نه ۱۳۰۰۰ نفر بلکه ۱۳ غیرنظامی یکی از همسایگانش را در روز روشن می کشت با ایران هم چنین برخورد می شد؟
در عملیات" سرب گداخته" ، یعنی قتل عام ۲۰۰۸-۲۰۰۹ غزه، اسرائیل ۱۱۴۷ غیر نظامی نوار غزه را که سالها تحت اشغالش بود به قتل رساند. این کشتار وحشیانه با هیچ گونه واکنشی در سازمان ملل و دیگر سازمانهای بین المللی مواجه نشد و به اسرائیل جرات و جسارت داد تا دست به بی قانونی بیشتر بزند و از مصونیت مقررات و کنوانسیون های بین المللی برخوردار باشد و اقدامات جنایتکارانه خود علیه دیگران را انجام دهد. این همان چیزی است که نتانیاهو را تا به آنجا که گستاخ کرده او اکنون پاکترین کشور منطقه یعنی ایران را به گسترش خشونت و ترور متهم می کند.
« نتانیاهو در ادامه لفاظی های ضدایرانی خود گفت: روحانی از کشورها خواست به موج او برای مبارزه با خشونت و تروریسم بپیوندند، اما امواجی که ایران در ۳۰سال گذشته ایجاد کرده امواج تروریسم و خشونت در منطقه و سراسر جهان بوده است. »
اما محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران که اولین حضورش در سازمان ملل متحد به عنوان دیپلمات ارشد ایران خیره کننده و باشکوه بود، موقعییت نتانیاهو در جهان را با بهترین کلمات توصیف کرد، او گفت: « نتانیاهو منزوی ترین شخص در سازمان ملل متحد است»
ظریف که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وزیران خارجه ۳۰کشور جهان از پنج قاره دیدار کرد هوشمندانه پوچی و بیهودگی اظهارات نتانیاهو را نشان داد و بر این حقیقت تاکید کرد که اسرائیل اکنون منزوی تر از همیشه است در حالی که ایران به قدرت های جهان نزدیک می شود و روابط خارجی خود را بازسازی می کند و جایگاه بین المللی خود را بهبود میبخشد، چیزی که باعث آشفتگی و عصبانیت ساختار سیاسی اسرائیل که بر اساس هراس افکنی، جنگ طلبی و دردسر آفرینی برای دیگران بنا شده، گشته است.
این واقعیت انکار ناپذیر است که حیات اسرائیل منوط به تهدیدی خیالی است که برای تل آویو دلسوزی و ترحم بخرد. این همان چیزی است که در طول شش دهه به اسرائیل کمک کرده حیات خود را تضمین کند. اکنون که لحن آشتی جویانه روحانی جهان را متقاعد کرده که ایران هیچ تهدیدی برای هیچ کشوری نیست و قصد ندارد سلاح هسته ای تولید کند اسرائیل احساس می کند هیچ تهدیدی که بتواند به بهانه آن امنییت مصنوعی و ساختگی برای خود بسازد برای این رژیم باقی نمانده است.
دکتر ظریف خردمندانه به این نکته اشاره کرد که در ۲۲سال گذشته اسرائیل دائما هشدار داده که ایران ظرف مدت شش ماه به سلاح هسته تولید خواهد کرد، اما این این مهلت شش ماهه هرگز فرا نرسید و این امر به وضوح تصدیق می کند که اسرائیل در مورد تهدید از سوی ایران لاف می زند.
یک کارشناس اسرائیلی این حقیقت پنهان را برای" تریتا پارسی" فاش کرد که « شما باید بدانید که ما اسرائیلی ها به یک تهدید وجودی نیاز داریم. این بخشی از جهان بینی ما است. اگر ما بتوانیم بیش از یک تهدید پیدا کنیم بهتر خواهد بود اما ما با یک تهدید هم کنار می آییم.
بهبود روابط ایران با کشورهای جهان و بخصوص امریکا چیزی است که اسرائیل را آشفته می کند. اسرائیل از تداوم دشمنی میان ایران و امریکا سود می برد و اکنون که روحانی آشتی با غرب و امریکا را برگزیده اسرائیل خود را بازنده این میدان می داند.
حتی جاناتان مارکوس کارشناس مسائل سیاسی در" بی بی سی" نیز اذعان کرده است که نزدیکی ایران و امریکا اسرائیل و هژمونی منطقه ای آن را به چالش می کشد. مارکوس با اشاره به تماس تلفنی اوباما و روحانی که موجی از شور و هیجان را در جهان به راه انداخت نیز گفت ایران در سازمان ملل اسرائیل را غافلگیر و نتانیاهو را خشمگین کرد.
به نظر می رسد اظهارات نتانیاهو در مورد این که چرخش ایران به سوی غرب اعتباری ندارد، طرفداران اندکی دارد. حتی در میان مقامات امریکایی کسانی هستند که معتقدند منطقی است به دیپلماسی ایران زمان بیشتری داده شود تا جواب بدهد.
بنا به گفته" وندی شرمن" معاون امور سیاسی وزارت خارجه امریکا و مذاکره کننده ارشد این کشور در مذاکرات هسته ای، کنگره باید قبل از هرگونه تصمیمی در مورد تحریم های جدید به دولت زمان بیشتری جهت پیگیری مسیر دیپلماتیک با جمهوری اسلامی بدهد. شرمن که به دولت اسرائیل بسیار نزدیک است سعی کرد دوستان خود در تل آویو را نیز راضی کند و به کنگره گفت: امنیت اسرائیل بزرگترین دغدغه امریکا است، اما او نتوانست اشتیاق خود برای آزمودن دیپلماسی با ایران را پنهان کند، چیزی که اسرائیل قویا آن را نامطلوب می داند.
مهمتر از همه این که" جان کری" خود معتقد است محروم کردن واشنگتن و تهران و کل جامعه جهانی از فرصت یافتن راه حل مسالمت آمیزی برای مسئله هسته ای ایران « سوء عمل » است. کری در دیدار با همتای ژاپنی خود در توکیو گفت نیازمودن تمایل ایران برای هماهنگی با خواسته های بین المللی در مورد برنامه هسته ای اش« بدترین سوء عمل دیپلماتیک» است.
البته این اظهارات مقامات امریکایی تحت فشار بی حد اسرائیل و لابی صهیونیست ها در امریکا مطرح می شود. آنها تمام تلاش خود را برای جلوگیری از حصول توافق میان ایران و قدرت های جهان برای پایان دادن به بن بست هسته ای به کار گرفته اند. جای تعجب نیست که در سخنان مقامات امریکایی محافظه کاری و خود سانسوری وجود داشته باشد. اما رسانه های اروپایی و امریکایی در ابراز هیجان خود بابت نزدیکی ایران-امریکا و احتمال انعقاد قرارداد هسته ای میان آنها (که رئیس جمهور ایران پیش بینی کرد ظرف مدت ۶تا ۱۲ ماه قابل دسترسی است) آزادتر هستند.
در روزهای اخیر خبرگزاری ها، روزنامه ها، شبکه های تلویزیونی و رادیویی امریکا سخنان روحانی را پوشش کامل داده اند و آن را با صفت هایی مانند « بی سابقه» ، « امیدبخش» ، « صلح آمیز» و « منطقی» توصیف کرده اند. آنها از محور روحانی-ظریف و دیپلماس نرمشان در سازمان ملل متحد که بی تردید موفقیت آمیز بود سخن گفته اند. برعکس آنها نتانیاهو را به دلیل سخنان عجیب و غریبی که از هرگونه منطق و عقلانیتی بی بهره بود سانسور کرده اند.
در انتهای این مقاله آمده است: عجیب نیست که نتانیاهو این روزها عصبانی و تنها باشد. منافع بلند مدت رژیم اسرائیل در برهم زدن صلح و نظم جهان نهفته است. اکنون که صلح و نظم از تهران و واشنگتن سرچشمه می گیرد کاملا قابل درک است که نتانیاهو و دوستانش در حزب لیکود دیوانه شوند.
ارسال نظر