آثار مخرب یک دوگانه انتخاباتی

چند شب پیش شبکه دو ۲ سیمای جمهوری اسلامی را روشن کردم در همان لحظه اول تحلیل عجیب یکی ازکارشناسان محترم میزگرد پس از خبرز ۳۰ / ۲۲ نظرم را جلب کرد.
به گزارش پارس به نقل از ابتکار، « انتخابات و دو گانه سازی های کاذب! » عنوان سرمقاله روزنامه ابتکار به قلم محمدعلی وکیلی است که در آن می خوانید:
موضوع میزگرد، ظاهراً بررسی شرایط حماسه سیاسی بود. دو نفر از کارشناسان جریان اصولگرا گرد آن میز حضور داشتند. هر دو با نگاه واحد و با بیانی مشترک مسایل را تشریح می کردند. (البته این نوع میز گرد برگزار کردن به رویه ثابت صدا و سیما تبدیل شده است! )
نکته جالب میزگرد مذکور، تلاش و کوشش وافر یکی از حاضرین برای ارائه تصویر دو گانه ای بنام خط سازش و خط مقاومت درانتخابات پیش روی ریاست جمهوری بود. کارشناس محترم استدلال می کرد که خط مقاومت در مذاکرات هسته ای نتیجه بخش افتاده و در لحظه نتیجه بخش افتادن زحمات و برداشت کاشت ها با ورود خط سازش (هاشمی) به صحنه انتخابات ممکن است همه نتایج از دست رود به تعبیرگوینده: غرب و ۱+۵ آماده تمکین مطالبات و حقوق ملت ایران است. ولی حالا که هاشمی پا به صحنه رقابت گذاشته و امیدواری نسبت به رأی آوری ایشان بالا رفته است غرب از موضع خود عقب نشسته و حاضر به تمکین نیست دلیلش هم این است، غربیها می دانند با روی کار آمدن یک دولت سازش کار، دیگر نه فقط نیازی به امتیاز دادن نیست که همه خواسته هایشان توسط آن دولت پیش خواهد رفت!
به زعم این کارشناسان محترم بناست کشور را تسلیم دشمنان نمایند. آنانکه صحنه انتخابات ۸۴ و ۸۸ یادشان است نیک می دانند که عین همین استدلال استراتژی عده ای از تندروها برای تخریب رقبا درآن مقاطع بود. درآن زمان نیز گروهی با فهرست کردن مجموع اقدامات دولت اصلاحات در پرونده هسته ای و در ارتباطات با جهان خارج، نتیجه گرفتند که دولت های اصلاحات در زمین دشمن بازی می کردند و رفتارشان منطبق بر خواست غربی ها بوده است. درنقطه مقابل وعده فتح قله های آرمانی داده می شد و شعار ظفر نزدیک است می سرودند. با این استدلال، دوگانه ای بنام خط سازش و خط مقاومت در صحنه رقابت تصویر کردند. درفضای رقابت ۸۴ یکی از نامزدهای نام آشنای اردوگاه اصولگرایان تعبیر رسانه پسندی در وصف عملکرد دولت اصلاحات در پرونده هسته ای بکار برد. او ادعا کرد که دُر دادن و آب نبات گرفتند.
ولی چرخ روزگار بعدها همین آقا را در جایگاه مسئولیت مستقیم پرونده هسته ای قرار داد و در نهایت عملکردش با همان تعبیر توسط احمدی نژاد مورد انتقاد قرار گرفت و خاتمه یافت اما گویا دو گانه سازی های سلیقه ای، پای ثابت صحنه سیاست ایران شده است. دو گانه سازی به شگرد عده ای از سیاستمداران برای حذف رقیبان تبدیل شده است فهرست دوگانه های که در میدان سیاست ابزار رقابت قرار گرفته است، قابل احصاء نیست. دوگانه اشرافیت و پا برهنه گان، دولت عدالت و دولت سرمایه داری، عدالت در مقابل آزادی، اسلام آمریکایی و اسلام ناب و اکنون هم خط سازش و خط مقاومت… اینان بخش کوچکی از دفتر قطور دو گانه هاست.
این دو گانه ها بیش از آنکه واقعیت صحنه باشند، ابزار رندهای سیاست می باشند. هشت سال فرصت خدمت را پشت همین دوگانه های واهی بر باد دادند. حال به جای پاسخگوی عملکرد خویش در این هشت سال، باز هم منادیان و مبلغان این روش ها با پل زدن به ۱۶ سال پیش، تلاش می کنند به راحتی از کارنامه این هشت سال گذرکنند همین سفسطه بازی و بیراهه رفتن و بی اخلاقی ها باعث شد که استقبال مردم از ورود دقیقه ۹۰ هاشمی همه را گیج کند و باورش سخت شده است و رقیبان به هراس افتاده اند.
این دوستان بجای تحلیل درست واقعیت ها و آسیب شناسی منطقی رفتار خویش، همچنان در مسیر گذشته با سرعت و با تکرار سناریوهای آزموده شده، ادامه می دهند و درب استدلال های شان بر پاشنه تخریب می چرخد. رفتار و استدلال های پارادوکیسکال دوستان اصولگرا دیدنی شده است آنان از یکسو فهم و بلوغ مردم را درانتخابات ۸۴ و۸۸ را دلیل پیروزی خود معرفی می کنند ولی تعبیرشان از استقبال امروز مردم نسبت به هاشمی جای تأمل و تأسف دارد.
اگر مردم آنچنانکه خود می گویند رشد کافی یافته اند و حتی بهتر از خواص می فهمند و بصیرتشان کامل است (که همینطور هم هست) پس چرا به آنان اعتماد نمی شود. همه آنچه لازم بوده برای تخریب هاشمی و اصلاح طلبان ظرف هشت سال گذشته از طریق رسانه های مختلف بخصوص رسانه ملی به گوش مردم رسیده است. به عبارتی دین تان در نهی از منکر و امر به معروف ادا شده و به قول خودتان حجت را بر مردم تمام کرده اید، دیگر تکلیفی بر عهده ندارید، ادامه این وضعیت خود را به هلاکت انداختن است.
اجازه دهید مردم حالا خود انتخاب کنند لازم نیست برای بهشت بردن مردم، خود را جهنمی کنید این دو گانه سازی ها چوب حراج بر سرمایه ها و اعتقادات مشترک همگان است. اگر فرض کنید جریانی که لقب سازش به او می دهید پیروز میدان رقابت شود آیا معنایش این نیست که شما اکثریت مردم شهید داده و جنگ رفته و هزینه پرداخت کرده را سازش کار معرفی کرده اید؟ ! بیائید اخلاق را نصب العین قرار داده و روش ایجابی را در تبلیغ جایگزین روش های منسوخ شده سلبی نمائید.
این قدر پای این تقسیمات واهی و باور ناپذیر انرژی مصرف نکنید مردم بر اساس عملکردها تصمیم میگیرند. عملکرد هشت سال گذشته آیینه محک تمام ادعاهای است که در گذشته و حال می شود مردم نیک دریافته اند، کی دنبال خدمت و کدام شیفته قدرت می باشد.
ارسال نظر