نشریه «پولتیکو» در یادداشتی به قلم «رابرت توریچلی» سناتور سابق آمریکا که در سال 1997 تا 2003 میلادی سناتور ایالت نیوجرسی در این کشور بود، درباره احتمال انتخاب «رودی جولیانی» به عنوان وزیر خارجه آمریکا و حمایت از روابط طولانی او با گروهک منافقین و گوشزد به منتقدان این مسئله نوشت: برخی بر این باورند که در خلاء قدرت ناشی از سقوط سیاسی یا اقتصادی حکومت ایران، یک سازمان سیاسی مشخص با حمایت مالی چون مجاهدین (منافقین) قادر است قدرت را در این کشور به دست گیرد.

سناتور سابق آمریکا نوشت: برخی دیگر نیز بر این باورند که مجاهدین (منافقین) می‌توانند به سهولت در یک ائتلاف گسترده‌تر، یک نقطه فشار یا منبع تداوم عملیات اطلاعاتی علیه ایران باشند.

بنابراین گزارش، شاید منطق حمایت متفاوت باشد اما همه بر این باورند که مجاهدین (منافقین) نیروی دمکرات واقعی هستند که می‌توانند رژیم ایران را تغییر داده و بهترین گزینه برای برقراری آرامش، دوری از یک ایران اتمی و پیشبرد منافع آمریکا است.

نویسنده در این یادداشت در حالی‌که خود را کاملا آشنا به فعالیت‌های منافقین و تلاش‌های رودی جولیانی در حمایت از این گروهک تروریستی می‌داند، می‌نویسد: مجاهدین (منافقین) در واقع در عملیات نظامی و سیاسی مشروعی علیه ایران شرکت داشته و هیچ مدرکی دال بر فعالیت‌های تروریستی آن‌ها علیه ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها موجود نیست.

رسانه‌های آمریکایی نیز پیشتر از شانس بیشتر جولیانی دوست نزدیک دونالد ترامپ برای سمت وزارت خارجه خبر داده بودند.

«آسوشیتدپرس» و «وال استریت ژورنال » دو رسانه مطرح در گزارش‌های جداگانه، به موضوع جانشین «جان کری» در سمت وزارت خارجه این کشور پرداخته بودند.

یک مقام و مشاور نزدیک به ترامپ که نخواست نامش فاش شود نیز تاکید کرده بود جولیانی فرد مطلوب و مورد نظر برای وزارت خارجه دولت ترامپ است.

وی که مایل به افشای نبود، تاکید کرده بود اگر جولیانی خواهان این سمت باشد، «هیچ رقابت واقعی» برای وزارت خارجه وجود ندارد.