حوادث اخیر ایران دخالت غرب را به صراحت ثابت کرد

جبهه عمل اسلامی لبنان اعلام کرد حوادثی که در ایران اتفاق افتاد و به دنبال آن جنایت های قتل، آتش زدن و تخریب مکان های عمومی و نهادهای دولتی به صراحت دخالت غرب را علیه انقلاب ثابت کرد.
جبهه عمل اسلامی لبنان اعلام کرد: حوادث اخیر ایران دخالت غرب را به صراحت ثابت کرد.
جبهه عمل اسلامی لبنان در نشست دوره ای خود تأکید کرد:«محور مقاومت از تهران تا غزه، بغداد، دمشق و صنعا توانست تروریسم تکفیری را شکست دهد و توطئه مشترک آمریکا، صهیونیست ها و کشورهای حوزه خلیج(فارس) را با هدف گسترش هرج و مرج و ایجاد نزاع های داخلی از راه های مختلف در گذشته شامل تهدید به لغو توافق هسته ای و فشارهای اقتصادی از طریق تحریم و حال بهره برداری از برخی از جنبش ها و تظاهرات ها در هم بکوبد.»
جبهه عمل اسلامی لبنان خاطرنشان کرد:«تلاش برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج(فارس) و تهدید به انتقال درگیری ها به داخل ایران، تلاشی مأیوسانه است و نتیجه نخواهد داشت. حوادثی که در ایران اتفاق افتاد و به دنبال آن جنایت های قتل، آتش زدن و تخریب مکان های عمومی و نهادهای دولتی به صراحت دخالت غرب را علیه انقلاب ثابت کرد.
ارسال نظر