به گزارش پارس ، محمدباقری صدری در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که گرچه نهادهای سازمانی در ایران پس از انقلاب تغییرات عظیمی داشتند اما همچنان ساختار سرمایه ای دارند اظهار کرد: در این میان بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار حتی شبیه آن چیزی که در کشورهای سرمایه داری وجود دارد نیز نیستند.

وی با تاکید بر لزوم استقلال بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار از دولت افزود: ترکیب کنونی شورای پول و اعتبار کارشناسی و تخصصی نیست و اغلب براساس سمت هایی که افراد دارند انتخاب می شوند.

صدری ادامه داد: در ترکیب کنونی این دو نهاد اغلب تصمیم گیری ها و مشارکت در رای براساس حفظ منافع سازمان و مدیران مافوقی که تحت تاثیر آن ها قرار دارند انجام می شوند که به هیچ عنوان جامعه به خصوص درحوزه پولی و مالی نیست.

وی با بیان این که بانک مرکزی باید مستقل باشد اما این بدان معنی نیست که از دولت در هیچ جایی فرمان نبرد بیان کرد: این درحالی است که اگر زمانی دولت به ناحق و غیر کارشناسی خواهان چاپ پول و یا تزریق نقدینگی به بخشی از سوی بانک مرکزی باشد این نهاد در صورت استقلال رای می تواند مانع از یک اقدام غیر اصولی شود.

وی یادآور شد: امیدواریم در دولت آینده در ترکیب شورای پول و اعتبار تجدیدنظر شده و نحوه مدیریت در این سازمان و بانک مرکزی جهت اتخاذ تصمیمات مناسب پولی که پایه های اقتصادی یک کشور هستند تغییر کند.