به گزارش پارس نیوز، 

 مجتبی محمودی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این سه شرکت متخلف به علت افزایش خود سرانه کرایه به کمیسیون ماده 11و 12معرفی شده بودند.
وی تصریح کرد: نرخ کرایه توسط انجمن صنفی شرکت ها و مؤسسات حمل بار با توجه به مصوبات نشست برنامه ریزی حمل و نقل تعیین شده است و بر این اساس شرکت ها موظف به صدور بارنامه می باشند از این رو با‌ شرکت هایی که بیشتر از کرایه تعیین شده اقدام به حمل بار کنند، برخورد قانونی می شود.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه در فصل حساس حمل ونقل بار محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان قرار داریم با کوچکترین تخلفات حمل و نقلی به شدت برخورد خواهد شد.
معاون اداره کل حمل و نقل با بیان اینکه 106شرکت حمل ونقل کالا در جنوب استان کرمان فعال است، افزود: با حضور کارشناسان حوزه حمل ونقل به ویژه در زمان اوج حمل ونقل بار، بازرسی های محسوس و نامحسوس کنترل اسناد حمل و نقلی از شرکت ها و از طریق سامانه منظم انجام می شود.
وی گفت: روزانه بطور میانگین یکهزارو 700 دستگاه کامیون اقدام به حمل محصولات کشاورزی منطقه جنوب استان کرمان می کنند که این عدد در اوج برداشت به بیش از 2 هزار دستگاه می رسد.
محمودی افزود: این اداره کل آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات کشاورزان منطقه می باشد و برای همین منظور شماره پیامکی 1000141141141در نظر گرفته شده است.
اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان مستقل از مرکز کرمان هفت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، فاریاب، رودبار جنوب، کهنوج، قلعه گنج و منوجان را تحت پوشش دارد.
7450/ 5054