به گزارش پارس به نقل از مهر، سرهنگ غفوری در جمع خبرنگاران درباره احتمال خودداری اصناف از بهره گیری از کارتخوان های فروشگاهی در صورت اخذ کارمزد، افزود: بانکداری الکترونیک فرصت سوءاستفاده مجرمان و تبهکاران را کاهش می دهد.
معاون آموزش آگاهی ناجا با بیان آنکه بانکداری الکترونیک به زندگی شهروندان، آرامش می بخشد، اظهار داشت: مردم باید بدانند که استفاده از همراه بانک می تواند جان آنان را در مقابل سارقان نجات دهد چرا که بیش از 90 درصد پرونده های اداره آگاهی مربوط به سرقت است.
وی با بیان آنکه باید حساسیت مردم را نسبت به وقوع جرم افزایش دهیم، افزود: هر وسیله ای که سفرهای درون شهری را کاهش دهد به ارتقا سطح امنیت کمک می کند.
وی با بیان اینکه بانکداری الکترونیک ابزار مهمی برای ایجاد امنیت در کشور است، افزود: مناسبت ترین ابزار بانکی در این زمینه اینترنت بانک و همراه بانک است و پس از آن نیز کارتخوان ها و خودپردازها در رده های بعدی قرار می گیرند.
غفوری با اشاره به اینکه اسم اداره آگاهی باید برای مجرمان ترساننده باشد نه مردم عادی، گفت: از اولویت های پلیس در سه سال اخیر بحث پیشگیری از جرم و مشکل اصلی مردم نیز نداشتن آگاهی کافی نسبت به خطرها و تهدیدات است.
جعفر صدری مدیرکل خدمات نوین بانک صادرات نیز بسترسازی، بومی سازی، فرهنگ سازی و توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و ایجاد ارزش افزوده روی آنها را از جمله مراحل استقرار بانکداری الکترونیک در کشور دانست و اظهار داشت: هم اکنون 300 میلیون فقره کارت الکترونیک از سوی شبکه بانکی کشور صادر شده که 45 میلیون فقره آنها متعلق به بانک صادرات ایران است.
وی با بیان اینکه در خرداد ماه سال جاری حدود 500 میلیون فقره تراکنش روی شبکه کارتخوان های شاپرک انجام شده است، گفت: بیش از سه میلیون دستگاه کارتخوان در بیش از دو میلیون مکان در کشور نصب و راه اندازی شده که 432 هزار دستگاه آن متعلق به بانک صادرات است.
به گفته صدری، شمار دستگاه های کارتخوان بانک صادرات تا پایان سال به حدود 500 هزار دستگاه خواهد رسید.
وی با تاکید بر اینکه بانک صادرات با شرکت های ارائه دهنده خدمات پرداخت الکترونیک ایران کیش، پرداخت الکترونیک سامان، فناپ بانک پاسارگاد و آسان پرداخت پرشین کار می کند، یادآور شد: بانک صادرات بالغ بر 25 میلیون مشتری دارد که یک میلیون و 270 هزار نفر آنان از همراه بانک و بیش از 360 هزار نفر آنها از اینترنت بانک استفاده می کنند.
مدیرکل خدمات نوین بانک صادرات با اشاره به رشد چشمگیر استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک در کشور در چند سال اخیر، تاکید کرد: بالغ بر 37 هزار دستگاه خودپرداز در کشور نصب شده که چهار هزار و 451 فقره آنها متعلق به بانک صادرات است.
وی از راه اندازی توکن یا رمزیاب روی گوشی های موبایل مشتری خبر داد و افزود: با راه اندازی این سیستم، مشتری می تواند نوع رمزیاب خود را انتخاب کند که فیزیکی باشد یا روی موبایل نصب شود.