سید ابراهیم رئیس‌الساداتی (زادهٔ ۲۳ آذر ۱۳۳۹) فقیه مسلمان و سیاستمدار مستقل ایرانی است، که از ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ به عنوان هشتمین رئیس‌جمهور ایران مشغول به کار است. سید ابراهیم رئیسی همچنین نایب‌رئیس اول مجلس خبرگان رهبری است. سید ابراهیم رئیسی پس از گذراندن تحصیلات دورهٔ ابتدایی، دروس حوزوی را نخست در مشهد و از سال ۱۳۵۴ در قم ادامه داد. 

سید ابراهیم رئیسی

همه با هم آماده برای تخریب آیت الله رئیسی

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه در دیدار «پکا هاویستو» وزیر امور خارجه فنلاند گفت: روابط بین دو کشور در سال‌های پس از انقلاب اسلامی بسیار خوب بوده اما روابط فنلاند با دیگر کشورها نباید تحت تاثیر بیگانگان قرار گیرد.

رئیسی با اشاره به رویکرد توسعه روابط همسایگی از سوی دولت سیزدهم، گفت: ما به دنبال روابط حسنه با همه کشورهای منطقه هستیم و این سیاست را ادامه خواهیم داد. در منطقه ما هر جا مشکلی هست به دلیل دخالت بیگانگان است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه فنلاند می‌تواند نقش فعال‌تری را در جهت ایجاد صلح و جلوگیری از ناامنی ایفا کند،‌ افزود: علاوه بر توسعه مناسبات اقتصادی و روابط تجاری، ایران و فنلاند می‌توانند در زمینه‌های حقوق بشر، مبارزه با تروریسم و جرائم سازمان یافته همکاری داشته باشند.

رئیسی با اشاره به مشکلات افغانستان گفت: بیش از دو دهه آمریکا و ناتو در این کشور حضور داشتند اما امنیت آن افزایش پیدا نکرده بلکه نتیجه آن ویرانی، جنگ، فقر و بدبختی برای مردم افغانستان بوده است.
رئیسی با اشاره به حضور حدود چهار میلیون مهاجر افغانستانی در ایران گفت: ما از باب همسایگی و اقدامات انسان‌دوستانه پذیرای برادران مهاجر افغانستانی در داخل کشور هستیم اما اروپایی‌ها نسبت به وظیفه خود در مورد افغانستان کوتاهی می‌کنند.

تبریک روسای جمهور کنیا و تانزانیا و کفیل نخست وزیر اسواتینی به آیت الله رئیسی

رئیسی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای در وین گفت: آن کسی که نقض برجام کرد آمریکایی‌ها بودند و آنهایی هم که به تعهدات خود عمل نکردند اروپایی‌ها بودند در حالی که آژانس بین المللی انرژی اتمی، اقدامات صلح طلبانه ایران را در گزارش‌های متعدد خود مورد تایید قرار داده است. ما  اعلام کردیم در صورت لغو تحریم‌ها زمینه برای توافق آماده است و ایران نشان داده که به تعهدات خود پایبند است اما اقتصاد کشورمان را منتظر برجام نمی‌گذاریم.
رئیسی با اشاره به اعتراف آمریکایی‌ها در مورد شکست فضاحت‌بار سیاست فشار حداکثری به ایران، تصریح کرد: امیدواریم کشورهای اروپایی مسیر استقلال از سلطه‌گری آمریکا را انتخاب کنند، چرا که آمریکا کشور قابل اعتمادی نیست.
«پکا هاویستو» وزیر امور خارجه فنلاند نیز در این دیدار با اشاره به ۹۰ سالگی روابط دیپلماتیک بین ایران و فنلاند گفت: ما برای ایران ارزش زیادی قائل هستیم و پتانسیل‌های بسیاری برای افزایش همکاری‌های مشترک بین دو کشور وجود دارد. برای ارتقاء تعاملات دو جانبه و نیز همکاری‌های دو کشور در خصوص امنیت منطقه‌ای و صلح جهانی تلاش می کنیم.
وزیر امور خارجه فنلاند تصریح کرد: ما نگرانی‌های مشترکی با یکدیگر داریم. با نظر شما در مورد تشکیل دولت فراگیر در افغانستان موافق هستم. پیام ما به طالبان هم همین بود.
«پکا هاویستو» با ابراز ناراحتی از رفتار آمریکا در توافق هسته‌ای، گفت: جای تأسف است که آمریکایی‌ها از تعهد خود در برجام دست کشیدند.

دیدار آیت الله رئیسی با مراجع تقلید