به گزارش پارس به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر پیش از عزیمت به مدینه منوره گفت: خداوند را شاکر و سپاسگزاریم که یک بار دیگر به ما توفیق داد تا در خدمت حجاج بیت الله الحرام باشیم. این توفیق بزرگ شکر گذاریش این است که با تمام وجود در خدمت زائران باشیم تا انشاء الله بتوانند با حج مقبول از این زیارت معنوی به کشور بازگردند.

به گفته وی، شعار حج امسال حج، معنویت، هم اندیشی و اتحاد اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اظهار داشت: برای ما اولویت در سفر حج بهره برداری معنوی است که تمام تلاش ما این است معرفت و بصیریت زائران در این سفر افزایش پیدا کند و بستر برای انجام فعالیت های معنوی زائران فراهم شود.

قاضی عسگر تصریح کرد: نکته مهم دیگری که در موضوع حج باید به آن توجه کرد مسئله وحدت امت اسلامی است یکی از اهداف مهم حج شکل گیری وحدت در میان جوامع اسلامی است و این موضوع در دین مبین اسلام نیز همواره مورد توصیه و تاکید بوده است.

وی افزود: همچنین رهبر معظم انقلاب و حضرت امام (ره) نیز همواره در فرمایشات خود بر این موضوع تأکید داشته اند.

نماینده ولی فقیه در بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: شعار وحدت در سال جاری یک شعار اساسی است چون توسعه استکبار تا حدودی مؤثر واقع شد و فتنه تکفیری ها هم بر این موضوع افزوده شده است و امیدواریم حج در گسترش وحدت و توسعه معنویت مؤثر باشد.

قاضی عسگر افزود: در برگزاری مراسم حج تلاش ما این بوده است که حج را از ضوابط سیاسی دو کشور جدا کنیم که اگر روزی روابط سیاسی بین دو کشور مثبت نبود برگزاری این موسم آسیبی نبیند در چند سال گذشته این رویکرد مورد توجه ما بوده و تلاش ما این است که از حج برای بهبود روابط سیاسی استفاده کنیم.

به گفته وی، در دیداری که روز گذشته با رئیس جمهور کشور داشتیم نیز بر این موضوع تأکید شد که باید ارتباطات بین دو کشور توسعه یابد و مشکلات فی مابین حل شود.

سرپرست حجاج ایرانی ادامه داد: توفیق میزبانی که برای کشور عربستان داده شده است اقتضا می کند که بهترین رفتار را با زائران داشته باشند ما هم به عنوان کشوری که هر ساله بهترین مراسم حج را برگزار می کنیم این توقع را داریم که در تمام بخش ها نسبت به زائران ایرانی بهترین رفتار را داشته باشند و شاهد رفتارهای تند از آنها نباشیم.

قاضی عسگر تاظهار داشت: حج یک ظرفیت بزرگ برای جهان اسلام است و نباید وسیله تفرقه قرار گیرد چرا که حج جایگاه طرح مسائل قومی نیست بلکه فرصتی است برای توسعه روابط حسنه میان کشورها.

وی یادآورشد: حج که در اسلام به عنوان علم اسلام از آن یاد شده است همواره نشانه اسلام بوده است و باید آن را هر چه بهتر برگزار کنیم و از خداوند مسئلت داریم در تحقق این اهداف مهم به ما یاری رساند.