به گزارش پارس ، همایون هاشمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه قرارداد بیمه پایه سه ساله است و تا پایان سال ۹۴ اعتبار دارد، در مورد بیمه تکمیلی افراد تحت پوشش این سازمان گفت: ۴۵۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی سازمان بهزیستی قرار دارند.

وی افزود: این بیمه بر اساس ماده پنج قانون جامع حمایت از حقوق معلولان از سال ۱۳۹۱ و با دستورالعمل ابلاغی آغاز شد و در ماه جاری هم دستورالعملش اصلاح و ابلاغ شد.

رییس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۳ هزار نفر از افراد تحت پوشش این سازمان از بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی بهره می برند، گفت: در بیمه خویش فرمایی ۲۳ درصد حداقل حقوق توسط بهزیستی و در بیمه کارفرمایی نیز ۲۳ درصد حداقل حقوق سهم کارفرما توسط بهزیستی پرداخت می شود.

هاشمی در مورد بیمه زنان سرپرست خانوار شهری خاطر نشان کرد: ۵۵ هزار نفر تحت پوشش بیمه زنان سرپرست خانوار شهری سازمان بهزیستی قرار دارند که اعتبار آن بر اساس موضوع بند" ب" ماده ۱۱ آیین نامه اجرای ماده ۷ قانون هدفمندی، از محل هدفمندی یارانه ها تامین می شود و خود فرد هزینه ای را نمی پردازد.

رییس سازمان بهزیستی همچنین با بیان اینکه ۴۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری قرار دارند، اظهار کرد: بر اساس بند" س" ماده ۱۹۴ برنامه پنجم توسعه قرارداد سالانه با صندوق بیمه روستاییان و عشایر منعقد می شود و پنج درصد حداقل حقوق توسط بهزیستی و ۱۰ درصد توسط دولت پرداخت می شود.

به گفته وی، ۴۰ هزار نفر نیز از بیمه پرسنل مراکز غیر دولتی سازمان بهزیستی بهره می گیرند که اعتبار آن از محل هدفمندی یارانه ها تامین می شود.

هاشمی افزود: ۳۰ هزار نفر نیز تحت پوشش بیمه پرسنل مهدهای کودک هستند که اعتبار آن نیز از محل هدفمندی یارانه ها تامین می شود و سهمیه سازمان بهزیستی در این زمینه ۵۰ هزار نفر است.

رییس سازمان بهزیستی در پایان به بیمه مددجویان اشتغال یافته تحت پوشش این سازمان اشاره کرد و گفت: ۱۵ هزار نفر تحت پوشش این بیمه قرار دارند که اعتبار آن نیز از محل هدفمندی یارانه ها تامین می شود.