به گزارش پارس به نقل از مهر، دکتر محمود نبوی افزود: در حال حاضر مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان ۸۹ نفر بوده اند که از این تعداد ۴۲ نفر جان خود را از دست داده اند.

به گفته وی بیشتر مبتلایان به کرونا دارای بیماریهای زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، بیماریهای ریوی، بیماریهای کلیوی، دیالیزی ها و افراد با ضعف ایمنی هستند.

نبوی در ادامه افزود: ۸۰ درصد مبتلایان به این بیماری در کشور عربستان بوده اند و آخرین موارد ابتلا در ریاض و مدینه گزارش شده است.

وی با بیان اینکه منشاء بیماری کرونا نامعلوم است و واکسن و درمان قطعی ندارد، افزود: خوشبختانه در ایران هیچ موردی از این بیماری گزارش نشده است.

نبوی با بیان اینکه از تمام کسانی که از حج عمره بازگشتند و بیماری تنفسی داشتند، نمونه برداری شده است، گفت: جواب همه این آزمایشات منفی بوده است.

معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در ادامه ضمن اعلام آمادگی کامل پرسنل بهداشتی اعزامی به حج افزود: کلیه کادر پزشکی اعزامی آموزشهای لازم را دیده اند و آمادگی کامل در صورت برخورد با این بیماری را دارند.

وی به اقدامات پیشگیرانه کشور عربستان در کنترل این بیماری اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت عربستان به منظور کنترل بیماری کرونا، سیستم بیمارستانی این کشور را تقویت کرده و تعداد زائرین را کاهش داده است که این اقدام، خود در کاهش ابتلا به بیماری و در نهایت کاهش انتقال بیماری کرونا موثر است.

زائرین حج حتماً واکسن آنفلوانزا بزنند

براساس این گزارش دکتر فرشید رضایی متخصص بیماری های عفونی و کارشناس اداره مراقبت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نیز گفت: زائرین حتماً قبل از سفر واکسن آنفلوانزا دریافت نمایند.

وی با بیان اینکه زائرین باید در هنگام حضور در تجمع های انسانی از ماسک استفاده کنند، گفت: زائرین باید از تهیه مواد غذایی و آشامیدنی از دستفروش ها جداً پرهیز کنند.

نبوی در ادامه استفاده از سجاده شخصی را برای پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مهم عنوان کرد.