به گزارش پارس ، فارس به نقل از بی بی سی، دانشمندان یک آنتی بیوتیک جدید و نامتعارف را در نوعی میکروب دریایی شناسایی کرده اند که می توان آن را برای درمان نوعی میکروب خطرناک و مقاوم به درمان بیمارستانی و سیاه زخم به کار برد.

دانشمندان یک آنتی بیوتیک جدید و نامتعارف را در نوعی میکروب دریایی شناسایی کرده اند که می توان آن را برای درمان نوعی میکروب خطرناک و مقاوم به درمان بیمارستانی و سیاه زخم به کار برد.

این آنتی بیوتیک که به آن نام آنترامایسین داده اند، می تواند اساس تولید خانواده تازه ای از آنتی بیوتیک ها قرار بگیرد.

این آنتی بیوتیک در میکروبی به نام « استرپتومایسز» که در رسوبات اقیانوس آرام زندگی می کند یافت می شود و به گفته ویلیام فنیکال، سرپرست تیم تحقیقاتی، این کشف به این دلیل اهمیت دارد که آنترامایسین ساختار شیمیایی جدید و منحصر به فردی دارد.

کشف ترکیباتی که ساختار شیمیایی جدیدی داشته باشند پدیده ای نادر است.

این کشف در کنار اکتشافات متعدد قبلی قرار می گیرند که نشان می دادند میکروب های دریایی از نظر ژنتیکی و شیمیایی منحصر به فرد هستند.

آزمایش های اولیه نشان داده که « آنترامایسین» روی سیاه زخم، میکروبی که در سلاح های بیولوژیک استفاده می شود، موثر است.

کشف این آنتی بیوتیک خبر بسیار مهمی در محافل پزشکی ارزیابی شده است.

در چند ماه گذشته هشدارهایی جدی در مورد مقاومت میکروب ها به آنتی بیوتیک های موجود و کمبود آنتی بیوتیک های تازه مطرح شده است.

« تامس فریدمن» ، رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماریهای آمریکا خطر مقاومت آنتی بیوتیکی را « کابوس» و « سالی دیویس» مشاور بهداشتی ارشد دولت انگلیس آن را « بمب ساعتی» لقب داده اند.

به گفته پروفسور « دیویس» اگر به سرعت برای میکروب های مقاوم به درمان و ساخته نشدن آنتی بیوتیک های جدید در ۲۵ سال گذشته چاره ای جدی اندیشیده نشود، در سالهای آینده هر جراحی ساده ای می تواند به عفونت های مرگبار منجر شود و بیماری های عفونی مانند ۲۰۰ سال پیش جان انسان ها را بگیرد.