مدرسه تلویزیونی ایران با حضور عبدالعلی علی عسکری رئیس صدا و سیما و محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش همزمان با بازگشایی مدارس افتتاح شد.

علی‌عسکری در بخشی از صحبت‌هایش گفت: در برهه شیوع کرونا (کووید-۱۹) ما ورود کردیم و در کنار وزیر محترم آموزش و پرورش بودیم تا بتوانیم کمکی کنیم.

وی ادامه داد: زمانی که موضوع کرونا پدید آمد، از لحظات اول احساس کردیم که بار سنگینی بر دوش رسانه ملی است.

رئیس صدا و سیما اظهار کرد: کارهای مختلفی را آغاز کردیم. در لحظه‌ای که تعطیلی مدارس را اعلام کردند ما مسئولیت بیشتری را روی دوش خود احساس کردیم تا به فوریت این خلأ را پر کنیم. به کمک وزارت آموزش و پرورش معلمان و استادان در زمان کوتاه این اقدام انجام شد.

علی‌عسکری عنوان کرد: در این مدت تلوبیون را مامور کردیم تا کلاس ها را ساماندهی کند تا اگر دانش آموزان نیاز به تکرار مطالب داشتند دوباره بتوانند تماشا کنند. تا پایان سال تحصیلی تمام دروس در سایت تلوبیون ذخیره خواهد شد.

وی ادامه داد: آموزش در حال حاضر با زمان ما زمین تا آسمان متفاوت است چراکه در حال حاضر امکانات شرایط مدارس بهتر است البته برخی از مدارس ما نیز مشکلاتی دارند.

رئیس صدا و سیما بیان کرد: بعد از تمام شدن بیماری کرونا شاید مسیر مدرسه تلویزیونی را ادامه بدهیم و در جهت عدالت آموزشی این گام را برداریم.

وزیر آموزش و پرورش هم در آیین افتتاح مدرسه تلویزیونی گفت: زمانی که ایده مدرسه تلویزیونی را مشاهده کردم فرمایش امام خمینی(ره ) را به یاد آوردم که فرمودند: ایران را سراسر مدرسه کنید.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: یکی از مزیت های مدرسه تلویزیونی این است که همه در درون خانواده محیطی برای توسعه یادگیری دارند.

‌وی گفت: سرعت واکنش کشورها خیلی اهمیت دارد و رسانه ملی ما کمتر از یک هفته بعد از تعطیلی مدارس با تمام انرژی فعالیت مدرسه تلویزیونی را شروع کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به خاطره ای از زمان کودکی خود گفت: ما پشت نیکمت های کوچک و پر از حکاکی و یادگاری می نشستیم اما امروز امکانات و ظرفیت های بالایی را در مقایسه با گذشته داریم و امیدوارم دانش آموزان قدر آن را بدانند

محلا غفاری، فرزند شهید حسن غفاری از شهدای مدافع حرم که سال ۹۴ در درعای سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد، چکش زنگ مدرسه را به علی عسکری و حاجی میرزایی داد تا زنگ مدرسه تلویزیونی ایران را به صدا درآورند.