به گزارش پارس ، به نقل از تسنیم، وی ابراز کرد: پیوست فرهنگی نه تنها برای اپراتور خدمات نسل سوم لازم و ضروری است بلکه در تمام زمینه های مرتبط با تکنولوژی نیز باید پیوست هایی فرهنگی داشت تا بتوان براساس معیارهای خاصی، تکنولوژی را پیاده سازی کرد.

رئیس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نمی توان جلوی ورود تکنولوژی به کشور را گرفت، اذعان کرد: باید بتوانیم تکنولوژی را با شرایط فرهنگی جامعه تطبیق دهیم و حال که پیوست هایی برای این موضوع در نظر گرفته شده است، برای تدوین آن بهتر است که از اعضا و تیم کارشناسی نیز در کنار اعضای دیگر با رویکردهای فرهنگی استفاده کنیم.

او گفت: تنها با تدارک این شرایط است که می توانیم کنترل و نظارتی دقیق بر این حوزه داشته باشیم و قطعا بدون در نظر گرفتن این پیش نیازها به نقطه قفلی می رسیم که دیگر نمی توانیم کاری انجام دهیم.

عضو کمیسیون صنایع مجلس در پاسخ به این سوال که چرا مجلس به عنوان یک نهاد قانونگذار و به خصوص کمیته فناوری های نوین و مخابرات در بحث تدوین پیوست فرهنگی ورود نکرد؟ عنوان کرد: در طرح جامع فناوری اطلاعات بسیاری از رویکردهای مختلف در ارتباط با این حوزه دیده شده که به تأیید کمیسیون صنایع نیز رسید و در حال حاضر در کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات برای چکش کاری قرار دارد.

وی ادامه داد: تا حالا بحث پیوست فرهنگی در مجلس اعلام وصول نشده و ظاهرا فقط کمیسیون فرهنگی پیگیر این موضوع بوده است و مسلما اگر پیوستی در دست تدوین داشته باشد، باید از بخش های مختلف فنی – مهندسی و متخصصان حوزه های فرهنگی دعوت به عمل آورد تا در زمینه تدوین یاری اش کنند اما این موضوع چون در مجلس مطرح و به شکل طرح نبوده، نمی تواند قانون شود بلکه باید در صورت تصویب شدن در کمیسیون مورد نظر توسط بخش های اجرایی عملیاتی گردد.

سبحانی فر در پایان درباره تدوین این پیوست در کمیسیون فرهنگی گفت: تا جاییکه می دانم نمایندگان این کمیسیون، پیوست فرهنگی را یک دغدغه مطرح کرده و بسیاری از عواقب استفاده از خدمات نسل سومی که دارای پیوست فرهنگی نیست را پیش کشیده بودند اما نمی دانم که خود کمیسیون پیوستی تدوین کرده است یا نه.