به گزارش پارس نیوز، 

در یکی از این حوادث Accidents روز شنبه خودرو ون حامل زائران ایرانی در مسیر بازگشت به طرف ایران در شهر بصره بر اثر ترکیدن لاستیک واژگون شد و طی آن سه زن و یک مرد کشته شدند.

 

در این حادثه Incident همچنین 10 زائر دیگر مصدوم و به بیمارستان منتقل شدند.

همچنین یک ون حامل زائران ایرانی در مسیر کاظمین به سامرا در نزدیکی شهر بلد واژگون شد و یک نفر از مسافران در این حادثه زخمی شد.

در استان ذی قار (عراق) نیز یک خودرو عراقی با یک زائر ایرانی برخورد و جراحات سطحی به وی وارد کرد.

این زائر ایرانی پس از انجام درمان سرپایی از بیمارستان مرخص شد.

روز جمعه نیز واژگونی یک خودرو حامل زائران ایرانی در نزدیکی شهر بصره سه کشته و چهار زخمی بجا گذاشت.

در همین روز نیز یک خودرو دیگر متعلق به یک خانواده چهار نفره اهل خراسان با یک خودرو سواری عراقی حامل دو شخص تصادف Crash کرد.

در این تصادف 'عزیزاله مولایی' و 'هادی کول آبادی' مصدوم شده و 'فائزه بتوان یار' و 'مرتضی مولایی' از سرنشینان خودرو نیسان کشته شدند.

پیکر کشته شدگان پس از انجام مراحل قانونی در عراق روز شنبه به کشور بازگشت داده شد.

همچنین طی این مدت سه خودرو دیگر حامل زائران ایرانی بر اثر لغزندگی جاده ها واژگون و منجر به کشته شدن سه نفر شد.

سه تن دیگر در این حادثه مجروح و به بیمارستان منتقل شدند که حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.

در حادثه مشابه دیگر و بر اثر لغزندگی جاده ها یک خودرو حامل زائران ایرانی در جاده منتهی به گذرگاه شیب واژگون شد اما کسی در این حادثه آسیب ندید.

از آغاز ورود زائران ایرانی به عراق در ایام اربعین امسال حوادث دیگری نیز با چند کشته و زخمی گزارش شده است.

استاندارد نبودن جاده ها، نبود علائم راهنمایی کافی، فقدان نظارت بر اجرای قوانین و مقررات مربوطه، رانندگی با سرعت بالا و افزایش ترافیک بویژه در ایام اربعین همه سال ها باعث حوادث خونبار رانندگی در عراق شده است.

حوادث رانندگی در عراق در ایام اربعین بدلیل ترافیک جاده ها، کمبود وسیله نقلیه و استفاده از هر نوع وسیله موتوری و باری نا ایمن و عجله رانندگان عراقی بیش از پیش افزایش می یابد.

پیشتر از سوی دست اندرکاران ستاد اربعین در عراق به زائران ایرانی توصیه شده بود بدلیل وضعیت حمل و نقل، جاده ها و نیز طرح های امنیتی اجرا شده در عراق حتی الامکان از آوردن خودروی شخصی به این کشور خودداری کنند.

حمل و نقل زائران به کربلا و بازگشت آنها به شهرها و گذرگاه های مرزی مبدا یکی از معضلاتی است که به اذعان منابع عراقی برغم تجربه 15 سال گذشته در برگزاری مراسم زیارت اربعین، هنوز شاهد ساماندهی چندانی نیست.