«بی. لی پیترلین» یکی از محققان این مطالعه از دانشکده پزشکی دانشگاه جانزهاپکینز آمریکا گفت: افراد مبتلا به میگرن و پزشکان معالج آنان باید آگاه باشند که داشتن اضافه وزن یا کمبود وزن شدید برای آنان مفید نیست و حفظ وزن مناسب می‌تواند خطر بروز میگرن را در این بیماران کاهش دهد.

محققان آمریکایی معتقدند: سبک زندگی سالم به لحاظ کنترل وزن، برخورداری از رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن ضروری است.

در این بررسی «پیترلین» و تیم تحقیقاتی‌اش به ارزیابی نتایج 12 مطالعه که نزدیک به 300 هزار نفر در آن‌ها شرکت داشتند، پرداخته و دریافتند: افراد چاق 27 درصد بیش از افرادی با وزن معمولی احتمال دارد دچار سردردهای میگرنی شوند. همچنین افرادی که وزن آنان کمتر از حد نرمال است ، 13 درصد بیشتر احتمال دارد به میگرن دچار شوند.

همچنین اعضای این تیم تحقیقاتی در بررسی خود تایید کردند که ارتباط بین چاقی و میگرن در زنان و افراد کمتر از 55 سال بیشتر است.

محققان در این بررسی با قطعیت اظهار نکردند چگونه ساختار بدن بر خطر بروز میگرن تاثیر می‌گذارد اما «پیترلین» معتقد است بافت چربی همچون اندام غدد درون ریز از قبیل تیروئید عمل می‌کند که زیاد یا کم بودن آن مشکل زاست.

تغییر در بافت چربی که با افزایش یا کاهش وزن بوجود می‌آید کارکرد و تولید چندین پروتئین‌ و هورمون‌ را دگرگون می‌سازد و فضای التهابی در بدن را تغییر می‌دهد. این شرایط می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به میگرن کرده یا شدت آن را بیشتر کند.