محمدحسن طریقت منفرد درباره عدم پوشش بیمه‌ها در زمان‌های که باید از بیماران حمایت کنند، اظهار داشت: ما اصلاً در ایران بیمه نداریم و این بیمه‌های که چند ده صندوق بیمه ای هستند به مانند قبر بدون مرده هستند یعنی ما بر قبر بدون مرده داریم گریه می‌کنیم.

علت عدم ورود بیمه‌ها به حوزه پیشگیری

عضو سابق هیئت مدیره و معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این مسئله که چرا بیمه‌ها اصلاً در بحث پیشگیری ورود نمی‌کنند تا مردم بیمار نشوند تا هزینه درمان نیز کاهش یابد، گفت: مشکل دقیقاً همین است که مردمی که پول بیمه پرداخت می‌کنند اصلاً در روند هزینه‌کرد آن هیچ مدیریتی ندارند.

اصل تجمیع بیمه‌ها کار درست و عقلانی است

طریقت منفرد درباره نظر کارشناسی خود درباره تجمیع بیمه‌ها برای اینکه همه مردم ایران به صورت یکسان از پوشش بیمه ای برخوردار شوند و مثل هم‌اکنون 40 میلیون بیمه شده تامین اجتماعی و متعاقباً چندین میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت ایرانیان از ضعیف ترین خدمات بیمه ای برخور نباشند و از آن طرف بیمه شده‌های بانک‌ها، شهرداری، نفت و ... بهترین پوشش بیمه ای را داشته باشند، توضیح داد: مسلماً اصل تجمیع بیمه‌ها کار درستی است، چون اصلاً عقل می‌گوید این 20 صندوق بیمه ای - یک صندوق شوند تا خدمات و هزینه‌کرد برای حوزه سلامت مردم یکسان و عادلانه شود.

نهادی جدا از وزارت بهداشت و وزارت رفاه بر پول بیمه شده‌ها نظارت کند

معاون سابق سیاستگذاری و برنامه‌ریزی وزارت رفاه و تأمین اجتماعی در ادامه توضیحات خود خاطرنشان کرد: البته این تجمیع به این معنی نیز نباشد که پول بیمه مردم در اختیار دولت قرار گیرد یعنی باید یک نهاد و سازمان جدا از وزارت بهداشت و وزارت رفاه که مردم نیز نماینده داشته باشند بر کارکرد و هزینه‌کرد پول بیمه مردم نظارت کند.