کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند دانشجویان و دانش آموزانی که داشتن خوابی مناسب شب قبل از امتحان باعث کسب نمره بالاتر و موفقیت در جلسه امتحان می شود.

 

کارشناسان اعتقاد دارند مغز انسان برای جایگذاری اطلاعات و ارسال آنها از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت به یک بازه زمانی خالی نیاز دارد که بهترین زمان هنگام خواب است. در این زمان مغز به شدت فعال است به طوری که داده های اطلاعاتی را به سهولت در سلول های حافظه قرار می دهد.

 

افرادی که دچار بدخوابی و بی خوابی هستند، معمولا حافظه خوبی ندارند و توان یادگیری آنها پایین است، همچنین این افراد بسیاری از اتفاقات را فراموش می کنند و به نوعی حالت گیجی و پریشانی دارند.

 

کارشناسان توصیه می کنند افرادی که در رده های مختلف سنی، آزمون و امتحان دارند شب قبل از آن به طور کافی استراحت کنند و در روز امتحان نیز برای مدت زمان کوتاهی هم که شده چشم های خود را ببندند تا مغز آنها بیشتر بتواند به پردازش اطلاعات بپردازد.

 

کارشناسان مفید بودن چرت زدن کوتاه بعد از صرف وعده ناهار را حتی برای کارمندان و شاغلین بسیار مفید می دانند زیرا باعث تجدید قوا و افزایش توان برای انجام کارها هنگام عصر می شود.

 

در عین حال چرت زدن بعد از ناهار نباید به خواب تبدیل شود و باید بازه ای کوتاه در حد 15 الی 20 دقیقه داشته باشد زیرا خواب عمیق در وسط روز علاوه بر ایجاد چربی و بروز چاقی می تواند باعث بی خوابی شبانه نیز شود.