سرهنگ سیدموسی حسینی رئیس پلیس فتا استان فارسبا بیان اینکه یکی از روش های جدید دوست ‌یابی و ایجاد ارتباط با سایرین را استفاده از اینترنت است گفت: در این مقوله، اتاق‌های گفت و گو که به چت روم ها معروف هستند و در سایت‌های گوناگون در دسترس همگان قرار دارند، بیشترین نقش را ایفا می‌کنند.

وی ادامه داد: سایت ‌های قدرتمندی نظیر یاهو، گوگل، شبکه های اجتماعی موبایلی و.... مرتباً در حال ارتقاء و افزایش قدرت مانور در چت روم ها و سایت های زیر مجموعه دوست‌ یابی و همسریابی خود هستند.
رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: افزایش امکانات تصویری در این سایت ‌ها باعث شده است تا با نصب یک دوربین کوچک روی مانیتور، امکان ارتباط چهره به چهره نیز فراهم شود تا فضای ارتباطی حالتی طبیعی‌ تر به خود بگیرد.
سرهنگ حسینی بیان کرد: این فناوری پیشرفته، انقلابی در نزدیکتر شدن افراد در سراسر دنیا به یکدیگر ایجاد کرده است، امّا این ارتباط در چت روم ها و از طریق اینترنت، نوع جدیدی از عشق‌های مجازی را ایجاد کرده که به عشق‌های اینترنتی معروف است.
وی دختران را قشر آسیب پذیر در این حوزه معرفی کرد و هشدار داد: در ایـن میان، دخـتران به لحـاظ احـساس خطر یا بروز حالت شرم در حضور جنس مخالف، ترجیح می‌دهند تا در دنیای مجازی و فارغ از دغدغه‌های حضور واقعی به گفت و گو بپردازند.
رئیس پلیس فتا استان فارس تصریح کرد: دختران در این شرایط به لـحاظ غلیـان احساسات و گرایشات جدید و ناملموس در خود، علاقه کثیری به این نوع ارتباط نشان می‌دهند و به‌طور معمول از هویت‌ها و شناسه‌های غیر واقعی برای حضور و معرفی خود استفاده می‌ کنند.
سرهنگ حسینی بیان کرد: این ارتباطات معمولاً از طریق پست الکترونیک (ایمیل) ادامه می‌یابد و پس از مدتی با ارتباطات تصویری (استفاده از وب کم) شکل تازه‌ای به خود می‌گیرد که سرانجام به ملاقات حضوری می‌ انجامد و متأسفانه در اغلب موارد افراد با انگیزه‌های متفاوتی در این ارتباط وارد می ‌شوند که عواقب سوء آن متوجه فرد نوجوان، به‌خصوص دختران خواهد بود.