~~به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا ایرج حریرچی در حاشیه بازدید از مراحل نوسازی بیمارستان ولیعصر(عج) اراک به تاکید دولت یازدهم برکاهش مدت زمان اجرای پروژه‌های درمانی بالای 10 هزار متر مربع اشاره کرد و افزود: تسریع در این امر نیازمند مشارکت خیران و استفاده از منابع مردمی است.

وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت و تاثیر مثبت آن در ارتقاء سطح خدمت رسانی به مردم و کاهش پرداختی از جیب مردم گفت: فشار پرداختی‌ها در حوزه درمان در گذشته بر دوش مردم سنگینی می کرد و دانشگاه‌های علوم پزشکی با مطالبات انباشته شده پرسنل مواجه بودند اما راهبردهای نظام تحول سلامت علاوه بر افزایش کیفیت هتلینگ بیمارستان های دولتی و کاهش پرداخت از جیب مردم، باعث کاهش مطالبات پرسنل نیز شد.

وی در ادامه ارائه خدمات بهداشت و درمان استان را نسبت به گذشته مطلوب خواند و گفت: با این حال هنوز هم با شرایط ایده ال فاصله داریم و باید جهت رفع مشکلات این حوزه تلاش شود.

وی ضمن اشاره به روند نوسازی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک بر لزوم تسریع در ساخت این بیمارستان با استفاده از منابع خارج از بودجه های مصوب دولتی تاکید کرد و گفت: این بیمارستان بواسطه خدمات رسانی به مردم استان و استان های همجوار دارای جایگاه ویژه ای است و موضوع نوسازی آن با توجه به اینکه مرکز ترومای منطقه است باید با جدیت دنبال شود.

وی افزود: با توجه به اجرای طرح تحول، این بیمارستان به تخت بستری بیشتری نیاز دارد و رسیدگی به این موضوع لازمه اندیشیده شدن تدابیری جهت تامین منابع مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا، محمدحسن آصفری نماینده مردم کمیجان، اراک و خنداب نیز در جریان این دیدار ضمن اشاره به هزینه های بالای درمان که فشار زیادی را به خانواده ها تحمیل می کرد گفت: طرح تحول نظام سلامت این فشار را از دوش مردم برداشت.

وی بر ضرورت رسیدگی به نیازهای مراکز درمانی اراک، کمیجان و خنداب تاکید کرد و افزود: بیمارستان خنداب نیمه کاره مانده است، مرکز بهداشت روزانه جاورسیان جوابگوی نیاز مردم نیست، کمیجان از خدمات جراحی و اتاق عمل برخوردار نیست و مصوبه فروش یک خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی که دانشجویان آن به خوابگاه جدیدی منتقل می‌شوند، برای تامین بخشی از هزنیه نوسازی بیمارستان ولیعصر(عج) هنوز اجرا نشده است.