به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری ایسنا دکتر محمد جواد کبیر افزود: با اختصاص 500 میلیارد تومان از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به سازمان بیمه سلامت پرداخت بدهی‌های ما به مراکز طرف قرارداد و بیمارستانها آغاز شد بطوریکه 250 میلیارد تومان برای سطح اول خدمات مراکز درمانی در مناطق روستایی و شهرهای دارای جمعیت کمتر از 20 هزار نفر پرداخت شد و 250 میلیارد تومان نیز به حوزه بیمارستانی در سراسر کشور تخصیص یافت.

وی با اشاره به اینکه تلاش می کنیم پرداختها و بدهی بیمارستانها به روز شود، تاکید کرد: درست نیست طلب بیمارستان‌هایی که زیر بار تعهد رفته‌اند به موقع پرداخت نشود و آنها در ارائه خدمات دچار مشکل شوند به همین دلیل در سال جاری سعی می کنیم پرداخت بدهی‌هایمان را به بیمارستانها به روز انجام دهیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: با توجه به اینکه 95 درصد منابع سازمان از منابع عمومی نیست بنابراین باید تمهیدات لازم اندیشیده شود تا درآمد عمومی به مراکز درمانی به موقع تخصیص داده شود.

کبیر با اشاره به اینکه با تخصیص اعتباراتی وضعیت بدهی‌ها به مراکز درمانی، داروخانه‌ها و بیمارستانها بهتر می‌شود و بحران فعلی ایجاد شده تعدیل خواهد شد، افزود: بدهی‌های ما ناشی از عدم دریافت تخصیص‌هایمان است و اگر این اتفاق سریع رخ دهد و مطالبات ما نیز پرداخت شود به هیچ عنوان پول را نزد خود نگه نمی‌داریم و به مراکز درمانی و خدمات رسان پرداخت خواهیم کرد.

به گفته وی، براساس اسنادی که تا به حال دریافت کرده‌ایم در سال 94 تا امروز 1700 میلیارد تومان به مراکز طرف قرار داد، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها بدهی داریم که با توجه به تخصیص بخشی از اعتباراتمان، پرداخت‌های ماه ابتدایی سال تازه آغاز شده است.

کبیر با اشاره به اینکه 700 میلیارد تومان نیز از دستگاه‌های مختلف طلب داریم گفت: در حال حاضر 7 الی 8 دستگاه به ما بدهکار هستند که میزان حق بیمه دستگاه‌هایی که باید به بیمه سلامت پرداخت کنند نیز مبلغ قابل توجهی است که اگر بدهی‌های خود را بدهند ما نیز می توانیم مطالبات مراکز درمانی را به موقع پرداخت کنیم.