سهمیه بنزین تغییر نمی‌کند. سهمیه‌ های اول و دوم بنزین بدون تغییر باقی می‌ماند. قیمت بنزین خودروهای لوکس، دولتی و مناطق آزاد تغییر می کند.

به گزارش پارس نیوز ، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت امروز چهارشنبه با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در خصوص سه نرخی شدن قیمت بنزین اظهار کرد: سهمیه‌ها بر سر جای خود است. نمی‌توانیم اجازه دهیم بنزین که برای دولت حدود ۳۰ هزار تومان در هر لیتر تمام می‌شود به صورت قاچاق، از کشور خارج شود.

وی افزود: سهمیه اول و دوم سر جای خودش است و تغییری نمی‌کند اما تصمیم‌گیری در رابطه با قیمت بنزین مربوط به خودروهای لوکس خودروهای دولتی مناطق آزاد و دولتی خواهد بود که زمان تصمیم‌گیری در این رابطه را هم اعلام خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در دولت همچنین مصوب شد که مجوز ترخیص، شماره‌گذاری و فروش تعدادی از خودروها صادر شود. علاوه بر آن، لایحه معاهده انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و برزیل با اصلاحاتی به تصویب رسید. در عین حال در جلسه امروز چهارشنبه نیز اصلاح آیین‌نامه بند ج تبصره ۳ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۴ به تصویب رسید. همچنین اصلاح آیین نامه اجرایی بند «الف» ماده ۱۵ از برنامه هفتم در خصوص مولدسازی ذخایر نفت و گاز بود که به تصویب رسید. همچنین آیین‌نامه بند ب ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم به تصویب رسید. همین طور بند پ ماده ۵۱ و اصلاح آیین نامه نحوه فعالیت شرکت‌های کاربر گاز طبیعی، تصویب شد.

وی ادامه داد: این شرکت‌ها در راستای بهینه‌سازی مصرف سوخت فعالیت می‌کنند و نتایج آزمایشی اجرای طرح آن‌ها رضایت‌بخش بوده است. این طرح می‌تواند یکی از راهکارهایی باشد که ضمن کاهش مصرف سوخت، منافع ذی‌نفعان را نیز تأمین کند. این‌ها اهم موضوعاتی بود که امروز در دولت درباره آن‌ها بحث شد./مهر